Zanimljivosti

Izrada zahvalnica-ponuda za mladence

Izrada zahvalnica-ponuda za mladence

Neka Vaše vjenčanje uz obilje ljubavi, sreće i blagoslova ima i humanitarnu notu! Naši su korisnici u sklopu radno okupacijskih aktivnosti izradili nekoliko primjeraka magneta, sličica, boca i ukrasnih predmeta s tematikom vjenčanja. Budite slobodni posjetiti nas i uvjeriti se da su naše zahvalnice još ljepše nego u fotogaleriji.

Zahvaljujemo mladencima koji su do sada iskazali svoj senzibilitet i na tako važan dan dio svog slavlja podijelili i s nama – pišu iz Centra za rehabilitaciju Josipovac. 

Izrada zahvalnica nije posebna novost u Centru jer su se različiti predmeti izrađivali i prodavali mladencima prema narudžbama i ranijih godina. Ove godine tu su ponudu proširili i objavili na svojoj stranici nakon što je nekoliko mladih parova odlučilo dio novca, od velike sume koja se izdvaja za organizaciju vjenčanja, odvojiti u humanitarne svrhe.

Na tu plemenitu gestu su ih privukli radovi koje su korisnici i djelanici Centra izlagali na prodajnim izložbama povodom Božića i Uskrsa, te objavljene fotografije radionica i radova na Internetu.

Korisnici Centra su izuzetno motivirani i marljivi kad je u pitanju bojanje pločica, magneta, te izrada golubica, kućica, srca i drugih predmeta iz gline. Uz takvu atmosferu, u te je predmete bez sumnje utkano veselje, ljubav i pažnja, pa se u Centru nadaju da će kao takvi razveseliti i u lijepom sjećanju ostati mladencima i njihovim gostima.

Donirani novci raspodjeljuju se u različite namjene ovisno o potrebama korisnika Centra.

Ponudu možete pogledati na www.centarjosipovac.hr

 

Pročitajte još

PREKRASNA TRADICIJA Balanje u Konavlima

Dulist

PLAVO DOGAĐANJE Niz prezentacija o problemu otpada u moru, demonstriran i robotski sustav

Dulist

NA DANAŠNJI DAN 1922. U Pragu umro Vlaho Bukovac

Dulist