Zanimljivosti

Izrada zahvalnica-ponuda za mladence

Neka Vaše vjenčanje uz obilje ljubavi, sreće i blagoslova ima i humanitarnu notu! Naši su korisnici u sklopu radno okupacijskih aktivnosti izradili nekoliko primjeraka magneta, sličica, boca i ukrasnih predmeta s tematikom vjenčanja. Budite slobodni posjetiti nas i uvjeriti se da su naše zahvalnice još ljepše nego u fotogaleriji.

Zahvaljujemo mladencima koji su do sada iskazali svoj senzibilitet i na tako važan dan dio svog slavlja podijelili i s nama – pišu iz Centra za rehabilitaciju Josipovac. 

Izrada zahvalnica nije posebna novost u Centru jer su se različiti predmeti izrađivali i prodavali mladencima prema narudžbama i ranijih godina. Ove godine tu su ponudu proširili i objavili na svojoj stranici nakon što je nekoliko mladih parova odlučilo dio novca, od velike sume koja se izdvaja za organizaciju vjenčanja, odvojiti u humanitarne svrhe.

Na tu plemenitu gestu su ih privukli radovi koje su korisnici i djelanici Centra izlagali na prodajnim izložbama povodom Božića i Uskrsa, te objavljene fotografije radionica i radova na Internetu.

Korisnici Centra su izuzetno motivirani i marljivi kad je u pitanju bojanje pločica, magneta, te izrada golubica, kućica, srca i drugih predmeta iz gline. Uz takvu atmosferu, u te je predmete bez sumnje utkano veselje, ljubav i pažnja, pa se u Centru nadaju da će kao takvi razveseliti i u lijepom sjećanju ostati mladencima i njihovim gostima.

Donirani novci raspodjeljuju se u različite namjene ovisno o potrebama korisnika Centra.

Ponudu možete pogledati na www.centarjosipovac.hr

 

Pročitajte još

ZANIMLJIVA VEČER Veliki i mali ljubitelji astronomije na tvrđavi sv. Ivana

Dulist

THIS STREET IS A PEDE… Na novim se stratama potkrala pogreška koja je dobro nasmijala sugrađane

Dulist

‘MOJA PRAVA JUBAVI’ Markosu nagrada publike na festivalu dalmatinske šansone

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija