Sport

IZNIMAN INTERES ZA DU MOTION Trkači, požurite s prijavama!

IZNIMAN INTERES ZA DU MOTION Trkači, požurite s prijavama!

Du Motion – Runners’ Days Dubrovnik u 2019. slavi prvih pet godina održavanja i tim povodom poziva trkače na zajedničko slavljenje ovog malog jubileja 27. i 28. travnja. 

Svim polumaratoncima savjetuje se što ranija prijava jer je za utrku na 21 km već sada popunjeno 2/3 dostupnih mjesta!

Pored globalno popularnog Dubrovačkog polumaratona, dvodnevni program i ovoga puta uključuje atraktivnu Utrku zidinama, humanitarnu utrku građana 5K te Dječju utrku. Uz njih, organizira se i Du Motion Expo te Du Motion Chat, a kroz bogate trkačke pakete sudionicima se nastoji osigurati odličan provod i predstaviti sve ljepote grada.

Do sad su Du Motion posjetili profesionalni trkači i rekreativci iz 55 zemalja svijeta, a brzina kojom idu prijave svjedoči da interes za dubrovačke utrke ne jenjava. Uz širenje dobrog glasa od strane dosadašnjih sudionika, tome je svakako doprinijela i nedavna naslovnica poznatog trkačkog magazina Distance Running na kojoj se našla upravo fotografija starta Dubrovačkog polumaratona na Stradunu.

“Naš je cilj svake godine dočekati trkače na najbolji mogući način i stalno gledamo kako unaprijediti događaj jer su upravo odlični dojmovi gostiju ono što nas gura naprijed, ali i naša najbolja promocija. Brojke koje već sada imamo pokazuju da je to najbolji put”, istaknuo je direktor Du Motiona Alen Bošković.

Odlična atmosfera, vrhunska organizacija, brojni volonteri te zanimljive panoramske staze koje prolaze kroz staru gradsku jezgru i uz dubrovačku obalu glavni su aduti Du Motiona, zbog kojih se brojni trkači iz godine u godinu vraćaju u grad podno Srđa.

Pridružite se i vi najinternacionalnijoj hrvatskoj trkačkoj manifestaciji u obilježavanju njenih prvih 5 godina, budite dio jedinstvenog Du Motion iskustva!, pozivaju iz DuMotiona.

Više o utrkama, prijavama i trkačkim paketima, rezervaciji smještaja i svim ostalim informacijama potražite na službenoj stranici.

Pročitajte još

VAŽNA UTAKMICA SQUAREA Pobjede li Osijek u polufinalu su!

Dulist

NAPETA UTAKMICA U BEOGRADU Jugaši pobijedili Crvenu Zvezdu

Dulist

45 OSVOJENIH MEDALJA Gradonačelnik primio Taekwondo klub Shark

Dulist