Kultura

Izložba Veronike Šulić ‘Mali format – Sveti razgovor’

Izložba Veronike Šulić 'Mali format – Sveti razgovor'

Otvorenje izložbe slika Veronike Šulić ‘Mali format – Sveti razgovor’ održat će se u utorak, 30. siječnja u 19 sati u prizemlju Narodne knjižnice Grad.

Izložba „Mali format – Sveti razgovor“ prva je samostalna izložba autorice, a posvećena je Gradu i festi sv. Vlaha. Izložba ostaje otvorena do kraja veljače.

Veronika Šulić diplomirala je na Umjetničkoj akademiji Sveučilišta u Splitu, gdje je bila u klasi Josipa Botteri-Dini te Kažimira Hraste. Živi i radi u Dubrovniku na obnovi kulturne baštine. Specijalizirala je restauraciju zidnog slikarstva, te kao djelatnica Hrvatskog restauratorskog zavoda obnavlja nepokretnu kulturnu baštinu diljem Hrvatske. Potpredsjednica je odbora ICOMOS-a. Radila je likovne radionice crtanja i modeliranja glinom u ARL Lazareti, a sudjeluje na skupnim izložbama HDLU-a Dubrovnik, te ULIPUDA. Izlagala je i na međunarodnoj izložbi Natura Hereditas u studenome 2017. u Metkoviću. U sferi grafičkoga dizajna okušava se u izradi plakata za Kazališnu udrugu „Kolarin“ te kao scenska slikarica.

Pročitajte još

PREDSTAVLJANJE KNJIGE TIHOMIRA DUJMOVIĆA Hrvatske povijesne istine

Dulist

TEMA IZAZOVNA VREMENA Noć knjige u Dubrovačkim knjižnicama

Dulist

[FOTO/VIDEO] UZ DAN PLANETA ZEMLJE Cvjetni koncert u đardinu Ljetnikovca Crijević Pucić

Dulist