Natrag
25.4.2019 22:03

facebook

twitter

google

rss

dulist

“IZLOŽAK BR. 49” Teatar Exit u Umjetničkoj galeriji Dubrovnik

18.3.2014 @ 9:29 Dulist Kultura
2;2

Podijelite:

Monodrama ‘Izložak br. 49’ u izvedbi Teatra Exit iz Zagreba bit će izvedena u Umjetničkoj galeriji Dubrovnik večeras u 20 sati.

Predstava je nastala prema djelu ‘Nipple Jesus’ suvremenog engleskog autora Nicka Hornbya, a pripremio ju je i izvodi Damir Poljičak.

Priča je to o bivšem izbacivaču u ulozi muzejskog čuvara koji se na svoj način suočava s pitanjima o smislu umjetnosti. Provodeći radno vrijeme pokraj jednog provokativnog izloška, potaknut na razmišljanje, postupno mijenja svoje dotadašnje stavove i svoju zaštitarsku ulogu počinje shvaćati vrlo osobno, braneći svim srcem povjereno mu umjetničko djelo od kritika i napada zgrožene javnosti.

‘Izložak br. 49’ predstava je koja istovremeno zabavlja i anagažira, ali i educira, stoga ne propustite priliku i saznajte kakvo je muzej mjesto iz perspektive čuvara i o kakvom se to provokativnom izlošku radi.

Ulaznice se po cijeni od 30 kuna mogu kupiti u Umjetničkoj galeriji Dubrovnik i Galeriji Dulčić Masle Pulitika. Radno vrijeme je svaki dan osim ponedjeljka od 9 do 20 sati.

Komentari

O autoru: Dulist


Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana