Politika

IZBORNA SKUPŠTINA Tko će smijeniti Željka Raguža?

Izborna skupština Dubrovačke stranke (DUSTRA) održat će se u ponedjeljak 6. svibnja 2019. godine u Hotelu Kompas.

Prema dosadašnjim najavama, skupštini će prisustvovati gradonačelnik Grada Zagreba Milan Bandić te gradonačelnik Dubrovnika Mato Franković.

– Jedini su koje smo i zvali. Kao najuspješnija lokalna stranka, odlučili smo pozvati čelnike dvaju najuspješnijih hrvatskih gradova. Najavili su svoj dolazak. Bit će spektakularno, s puno novih iznenađenja. Očekuje se dolazak 300 stranačkih uzvanika i njihovih prijatelja – naglasio je za duList Željko Raguž, predsjednik DUSTRA-e.

A očeku­je li još jedan mandat na mjestu predsjednika stranke, Raguž je u nedavnom razgovoru za duList rekao da je član­stvo zadovoljno načinom na koji je vodio stranku u protekle četiri godine.

-Tim koji pobjeđuje se ne mijenja. Ali doći će zasigurno do određenih promjena od samih potpredsjednika i glavnog odbora jer su neki postali aktivniji i dobit će zasluženo mjesto u stranci. Zadovoljan sam kako članstvo reagira na sve što se događa – rekao je tada.

Pročitajte još

PRAVDA JE ZADOVOLJENA Selmani: Kad sam vidio zelene boje na semaforu, ostao sam zbunjen

Dulist

KRISTIĆ NA RUBU SUZA Ovo je osobna pobjeda, ali i pobjeda Dubrovnika i branitelja

Andrea Falkoni Račić

SENZACIJA NA GRADSKOM VIJEĆU! Nakon 11 godina Grad opet u rukama ima tvrđavu Imperial

Andrea Falkoni Račić

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija