Aktualno

IZBOR ZA 2017. Ovo su najbolje doktorice i doktori iz Dubrovnika

IZBOR ZA 2017. Ovo su najbolje doktorice i doktori iz Dubrovnika

Četvrtu godinu zaredom objavljen je popis najboljih doktorica i doktora u Hrvatskoj po ocjenama korisnika stranice najdoktor.com.

Na popisu se našlo i osam doktorica i doktora s dubrovačkog područja. Riječ je o gastroenterologu Milošu Lalovcu, ginekolozima Zoranu Tešanoviću i Zoranu Cikatiću, kirurgu Darku Krstovu, liječnicima obiteljske medicine Mariju Čurlinu i Dragani Adžović-Andrić, pedijatrici Ivoni Brbora te stomatologu Miroslavu Kordi.

-Nastavljamo s prvobitnim ciljem da svakim novim komentarom gradimo, što je moguće, realniju sliku o pojedinim doktoricama i doktorima u Republici Hrvatskoj. Komentar po komentar, i eto nakon šest i pol godina, zajedno smo razvili bazu iskustava, a koja baza je etablirala portal najdoktor.com kao centralno mjesto informiranja o iskustvima drugih s pojedinim doktoricama i doktorima – navodi se u priopćenju ovog portala.

Kriteriji po kojima se biraju najbolje doktorice i doktori su ukupan broj komentara, odnos broja pozitivnih i negativnih komentara i kvaliteta samih komentara (neargumentirani komentari se nisu uzimali u obzir).

Čestitamo najboljim doktoricama i doktorima, a cijeli popis pročitajte ovdje.

Pročitajte još

Gorana Stepanić i Pavel Gregorić održali predavanje ‘Lice i naličje retorike u djelu Nikole Vitova Gučetića’

Dulist

Policija za vikend pojačano nadzire najteže prometne prekršaje

Dulist

DONIRAJTE ZA MARIJA Velika akcija Udruge ‘Tata je tata’

Dulist