Aktualno

“Izbačen sam na ulicu”

"Izbačen sam na ulicu"

U ponedjeljak u hotelu Adria bivši ravnatelj DSO-a Pero Šiša održat će konferenciju za novinare na kojoj će iznijeti sve detalje oko njegovog otkaza u orkestru. Njemu je 19. veljače prekinut radni odnos, a danas je poštom primio sve papire i radnu knjižicu.

– Odjavljen sam, izbačen na ulicu. To su bile kombinatorike, ali mislim da je u pitanju jedna iscrpljujuća igra poniženja mene na svim frontovima, i ja ću sve demantirati na tiskovnoj konfernciji i to će biti jedno od mojih zadnjih obraćanja. Ne želim biti različit od stotina drugih koji su ostali bez posla. Ja mogu ostat bez posla, ali ću i dokazati kako sam ostao bez posla. To je kontra zakonskih obveza poglavito Zakona o radu. Papiri će sve pokazati, koliko ima novaca u Orkestru, zašto sam ja morao poći kao ravnatelj. Nije bitno, ne moram ja doživotno biti ravnatelj, ali postoji red i način kako se s ljudima komunicira, a ne ismijavanjima, vrijeđanjima, podvalama i tjerajem na ulicu nakon 32 godine neprekidnog staža – istaknuo je Šiša.  

Na konferenciji za novinare Pero Šiša mogao bi i iznijeti činjenice o tome na koji načine je do 19. veljače bio zaposlen u Orkestru, nakon što mu je krajem prošle godine istekao ugovor.

Pročitajte još

Bačić o izbornom danu: Nepotrebno, iracionalno, izgubit ćemo 300 milijuna eura

Dulist

PUŠAČI POZOR Još jedna kompanija povisuje cijene cigareta

Dulist

NORDIJSKO HODANJE I PJEŠAČENJE U KONAVLIMA Organizirane 3 rute, za svakoga ponešto

Dulist