Županija

Izaslanstvo Parlamenta Republike Koreje u posjetu našoj županiji

Izaslanstvo Parlamenta Republike Koreje u posjetu našoj županiji

Izaslanstvo Parlamenta Republike Koreje predvođeno potpredsjednikom Parlamenta Hon. Kab Yoon JEONGOM bili su u posjetu Dubrovačko neretvanskoj županiji,

a ugostili su ih župan Nikola Dobroslavić, predsjednik Županijske skupštine Ivan Margaretić, zamjenik župana Davorko Obuljen, pročelnik za turizam, pomorstvo, poduzetništvo i energetiku Ivo Klaić i direktor Turističke zajednice Dubrovačko-neretvanske županije Vladimir Bakić.

Uz potpredsjednika Parlamenta Republike Koreje Hon. Kab Yoon JEONGA prijemu je nazočilo osam članova Parlamenta.

Ovom prigodom župan Dobroslavić je poželio dobordošlicu izaslanstvu te ih upoznao s povijesnim, kulturalnim i gospodarskim značajkama Dubrovačko-neretvanske županije.

Na sastanku se razgovaralo o turizmu kao najvažnijoj gospodarskoj grani Dubrovačko-neretvanske županije te o mogućnostima ulaganja stranih investitora, pri čemu je župan Dobroslavić kazao kako je Dubrovačko-neretvanska županija otvorena za ulaganja stranih investitora u turističke kapacitete na području Dubrovačko-neretvanske županije.

Također, članovi Parlamenta naglasili su kako sve veći broj Korejaca posjećuje Dubrovačko-neretvansku županiju te kako bi se taj broj sigurno još i više povećao uvođenjem direktne zračne linije i produljenjem turističke sezone.

Pročitajte još

ŽUPANIJSKA SKUPŠTINA JEDNOGLASNO Nagrada za životno djelo posthumno profesoru Nikoli Miroševiću

Dulist

[ŽUPANIJSKA SKUPŠTINA] Dobroslavić: Zračna luka kod Trebinja ugrožava naše područje

Dulist

Vodovod osigurao bolju vodoopskrbu Dubrovačkog primorja

Dulist