Grad

Izašao natječaj za dodjelu Godišnje nagrade za razvoj i promociju volonterstva

Izašao natječaj za dodjelu Godišnje nagrade za razvoj i promociju volonterstva

Savjet za razvoj volonterstva Volonterskog centra Dubrovnik objavio je natječaj za dodjelu Godišnje nagrade za razvoj i promociju volonterstva.

Godišnja nagrada za razvoj i promociju volonterstva ustanovljena je kao znak javnog priznanja pravnim osobama (organizacijama) za iskazani doprinos razvoju volonterstva i volonterskih aktivnosti na području grada Dubrovnika.

Ovaj natječaj ima tri kategorije: za organizatora volontiranja, za posebni doprinos razvoju volonterstva te od ove godine i za koordinatora volontera.

Obrasce za prijavu možete preuzeti na stranici www.burzadobrote.hr ili u prostorijama Udruge za razvoj civilnog društva Bonsai na adresi Sv. Križa 3, Dubrovnik.

Svi zainteresirani mogu svoje prijave dostaviti osobno ili poštom u roku predviđenom natječajem na adresu Udruge Bonsai:

Udruga Bonsai
Sv. Križa 3
20 000 Dubovnik
Uz napomenu:
“Ne otvaraj – za natječaj”

Rok za podnošenje prijave je 17. studeni 2016. Nagrade će biti dodjeljene 5. prosinca na proslavi Međunarodnog dana volontera. Sve dodatne informacije potrebne za prijavu, zainteresirani/e mogu dobiti na adresu e -pošte: ured.vcd@gmail.com.

Pročitajte još

Pri kraju radovi Spomen sobe poginulih dubrovačkih branitelja u Sponzi

Dulist

SASTANAK USUSRET SEZONI Vozila će na Stradun ulaziti prema točnom rasporedu, Sanitatu stižu nova vozila

Dulist

PIROTEHNIČARI U DOMOVINSKOM RATU Međunarodni dan svjesnosti o opasnostima od mina

Dulist