Aktualno

Izaberite POZITIVCA 2012.

Redakcija duLista i ovog je prosinca izabrala deset ljudi koji su po našem sudu svojim pozitivnim djelovanjem obilježili 2012. godinu. Za svog POZITIVCA 2012. možete glasovati do 4. siječnja 2013. u anketi našeg portala.

Ana Konjuh 14-godišnja dubrovačka tenisačica imala je sezonu iz snova, koju je završila osvajanjem dva prestižna turnira na Floridi i plasmanom na WTA ljestvicu.

Antun Maračić bivši ravnatelj Umjetničke galerije Dubrovnik priredio je izvrsnu izložbu svjetski poznatog fotografa Stevea McCurryja, kao i retrospektivnu izložbu Mata Celestina Medovića.

Nikša Dobud kapetan vaterpolista Juga osvojio zlatnu medalju na Olimpijskim igrama u Londonu, a s Jugom osvojio Prvenstvo Hrvatske.

Mariela Marković profesorica u Pomorsko-tehničkoj školi i Dubrovačkoj privatnoj gimaziji pokrenula je hvalevrijednu akciju đira Stradunom i na taj način oživjela ovaj stari dubrovački običaj, koji je zadnjih godina zamro.

Antun Žeravica inicijator je brojnih humanitarnih akcija, od darivanja krvi do pomoći župskim obiteljima.

Roko Tolić uspješan je direktor najuspješnije tvrtke na jugu Hrvatske, Zračne luke Dubrovnik, koja je u ovoj godini oborila svevremenski rekord u broju putnika.

Marija Delija kao nezavisna gradska vijećnica jedina je pokrenula inicijativu za preispitivanje odluke Vlade RH o ukidanju Carinarnice Dubrovnik.

Dinko Mirić kao pročelnik dubrovačkog prometa, stanogradnje i razvojnih projekata pod svojom kapom ima niz aktivnih gradilišta. Kad se pita Mirića, sve se praši od izgradnje!

Ibrica Jusić ovog se ljeta iskazao kao borac za zaštitu dubrovačkih vrijednosti i tradicije. Spriječio je krađu zastave s Orlanda, a potom i krađu mača s Orlandovog stupa.

Vicko Dragojević kao voditelj višestruko nagrađene studentske klape Kaše revno radi na sakupljanju notnih zapisa i tekstova starih klapskih napjeva.

Pročitajte još

EU IZBORI Koliko su glasova dobili Dubrovčani na listama?

Dulist

HDZ I SDP S 4 MANDATA Dubravka Šuica kraljica EU izbora u Dubrovniku

Dulist

ŠUICA O IZLAZNIM ANKETAMA Solidan rezultat, HDZ je najjača stranka

Dulist