Aktualno

Iza činjenica i danas stojim

Primili smo sudsku privremenu mjeru i objave su skinu te s Facebooka, potvrdila nam je Sandra Sambrailo, tajnica Društva za zaštitu životinja. Ističe da je objavljen i novi post, jer su  utvrdili da su neki od članova njihove grupe davali neprimjerene komentare.

– Riječ je o 3 tisuće članova, koji nisu samo iz Dubrovnika, već i iz cijelog svijeta. Zamolili smo ih da se suzdrže od neprimjerenih komentara i prepuste postupak državnim institucijama. Objavu na FB grupi sam napisala 17. rujna, dan nakon nemilog događaja i u njoj su iznesene činjenice.

Nije to bio poziv na javni linč, kao što se niti jedna objava u medijima i iznošenje činjenica ne može nazvati javnim linčem. A iza činjenica koje sam iznijela i danas stojim! Mijo Lončar negira da je torba bila zatvorena, a na moje oči je izvadio malu plastičnu torbu iza sica vozila koja je bila zatvorena patentnim zatvaračem. Dok sam ih pokušavala oživjeti, on je samo gledao i nakon par minuta otišao. Ni ja ne vjerujem da je on želio to učiniti i ugušiti štence, ali je to učinio! A neka olakotne okolnosti utvrđuje sud.

Naša je obveza zbog kršenja zakona podnijeti prijavu, što smo i učinili. Smatram da je dužnost svakog građanina Hrvatske prijaviti zlostavljanje, bilo ono nad ljudima ili životinjama – izjavila je Sambrailo.
 
 

Pročitajte još

NAZIRE LI SE KRAJ KIŠI? Meteorolog otkrio kakav će nam biti lipanj

Dulist

VIDEO U nelegalnoj streljani na Žarkovici nastavilo se s pucanjem

Dulist

ĐURO LUBURA UPOZORAVA Jeftiniji SMS-ovi i pozivi prema EU ne vrijede za ove korisnike

Dulist