Sport

IZ ZAGREBA U DUBROVNIK Iva Todorić novo pojačanje Raguse!

IZ ZAGREBA U DUBROVNIK Iva Todorić novo pojačanje Raguse!

U Ženski košarkaški klub Ragusa stiže značajno pojačanje. Riječ je o 26-godišnjoj košarkašici Ivi Todorić, koja iz Medveščaka prelazi u Dubrovnik.

-Ovim putem želimo dobrodošlicu višestrukoj prvakinji Hrvatske te po mnogima najboljoj košarkašici Hrvatske. Iva dobro došla u redove ŽKK Raguse – pohvalili su se transferom iz dubrovačkog kluba.

Inače, Iva je, pišu 24 sata, dvostruka kadetska i šesterostruka seniorska prvakinja, osvajačica Europskih sveučilišnih igara, juniorska prvakinja Europe u diviziji B i od ove godine najbolja igračica lige. Iva dolazi iz Zmijavaca kraj Imotskog, a u Zagreb se preselila kada je upisala fakultet i to ekonomiju i tada dolazi u kontakt sa svojim dosadašnjim klubom – Medveščakom.

Iako je za 24 sata ova magistrica ekonomije prije svega nekoliko dana izjavila kako dvoji hoće li nastaviti košarkašu karijeru, to se očito promijenilo jer dolazi u Dubrovnik.
-Nisam produžila ugovor. Magistrica sam ekonomije i nekako mi je sve veća želja da se zaposlim. Tu su i godine… Pokušala sam na početku sezone igrati i vani. Ali, bilo je nesuglasica i nisam potpisala ugovor. Vratila sam se i shvatila da ću otići samo ako dođe sjajna ponuda. Ako ne, zaposlit ću se… – rekla je prošlog tjedna Iva.

Foto: Hrvatski košarkaški savez

Pročitajte još

Košarkaši Dubrovnika Pjević i Pavlović pozvani u mlađu reprezentaciju

Dulist

POLUFINALE SUPERSPORT HMNL-A Square protiv Olmissuma

Dulist

SVI U GOSPINO POLJE Dubrovačke odbojkašice igraju drugu utakmicu za ulazak u Superligu

Dulist