Grad

IZ GRADA REAGIRALI ‘Odluka nije proglašena nezakonitom, ugovor ostaje na snazi do sudskog pravorijeka’

Iz Grada Dubrovnika uputili su reakciju na Rješenje Visokog upravnog suda kojim je obustavljeno izvršenje Odluke Grada Dubrovnika o parkiranju na Minčeti u kojoj je navedeno kako će ga moći koristiti samo članovi Sindikalne podružnice autotaksi prijevoznika Dubrovnik – Sindikata turizma i usluga Hrvatske. Njihovu reakciju prenosimo u cijelosti.

-Grad Dubrovnik je posredstvom tvrtke Sanitat, a na temelju važeće i pravno ispravne odluke Gradskog vijeća, sklopio ugovor sa Sindikalnom podružnicom autotaksi prijevoznika Dubrovnik – Sindikata turizma i usluga Hrvatske za korištenje prostora ispod tvrđave Minčeta, takozvane „Paščare“.

Sukladno dobivenom rješenju Visokog upravnog Suda Republike Hrvatske navedena odluka nije proglašena nezakonitom i u narednom procesu će se utvrditi njena zakonitost, u koju smo u Gradu Dubrovniku uvjereni.

Obzirom da je navedeni ugovor sa Sindikalnom podružnicom autotaksi prijevoznika Dubrovnik sklopljen prije stavljanja dijela Odluke o izmjenama i dopunama Odluke o organizaciji i načinu naplate i kontrole parkiranja u Gradu Dubrovniku (Službeni glasnik Grada Dubrovnika br. 6/2019) van snage, samim tim je ugovor pravno valjan i ostaje na snazi sve do pravorijeka Visokog upravnog suda – stoji u propćenju Grada Dubrovnika.

Pročitajte još

S GRADONAČELNIKOM NA POBREŽJU Ova cesta važna je za budućnost Dubrovnika

Dulist

ZBOG ‘PRSKALICA’ U utorak privremena regulacija prometa u Ulici Vladimira Nazora

Dulist

CRISTIANO PAMBIANCHI IZ MILANA Situacija je loša. Ljudi se zatvaraju u sebe, a tvrtke zahtjevaju ostanak kod kuće

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija