Aktualno

IVO MIHAJLOVIĆ Uništite radovima do kraja rivu na Lopudu i potjerajte i ovo malo turista

IVO MIHAJLOVIĆ Uništite radovima do kraja rivu na Lopudu i potjerajte i ovo malo turista

Lopuđanin Ivo Mihajlović potužio se na izgled Lopudske rive na kojoj se trenutno odvijaju građevinski radovi. Kako je istaknuo, na rivi su još uvijek postavljeni stolovi, a za njima i poneki turist ili mještanin, kao i poneki gost koji je stigao iz Dubrovnika turističkom brodicom.

-E sad nastaje nevera. Brod sa šljunkom trubi turističkoj brodici da mu se skloni i to tako agresivno da nema razmišljanja skloniti se ili ne. U isto vrijeme stiže utovarivač, demper i na kraju i viljuškar koji trebaju izvršiti istovar i prevoz dovedenog materijala. Posebno treba napomenuti da ovi strojevi teški i po desetak i više tona ne smiju prometovati obalom I. Kuljevana jer je dozvoljena tonaža 3 tone – naglasio je ovaj Lopuđanin.

-Ja kao vlasnik dva apartmana od kojih uz skromnu mirovinu živimo moja žena i ja više sam nego ogorčen na organe vlasti od općine, županije i države koji dozvoljavaju ovakvo ponašanje u sezoni i time meni i mojim sumještanima dižu ovu sitnu koricu kruha koju svi grizemo ove godine. Zato svi prozvani od gradonačelnika, župana, ministra turizma i premjera SRAMITE SE !!!!! Činjenica da ima u Dubrovniku građevinska firma koja može činiti što hoće pa možda i više, ubija u nama i zadnju nadu u demokratsku Hrvatsku. Gospodo svoj skromni čin zarađen u obrani domovine stavljam Vam na raspolaganje. Ni ja ni mnogi dragi moji suborci nisu se za ovo borili – nastavlja dalje Mihajlović te ističe kako je ista građevinska tvrtka koja trenutno izvodi radove na rivi na Lopudu srušila dvije srednjovjekovne kapelice, čiju je zaštitu, tvrdi, zatražilo društvo Dubrovačkih arhitekata) gdje su iskopane i grobnice s kostima.

Pročitajte još

USTAVNI SUD ODLUČIO Predsjednik Milanović ne može biti mandatar niti premijer

Dulist

Vodovod rješava alternativnu opskrbu Grada vodom

Dulist

OPREZNO POD DUBOM! Mnogi i dalje ignoriraju novu prometnu regulaciju

Dulist