DuList IN

Ivano Balić i Mirela Delić očekuju prinovu

Mirela Delić i Ivano Balić

Proslavljeni hrvatski rukometaš Ivano Balić i njegova djevojka, bivša odbojkašica Dubrovkinja Mirela Delić iščekuju svoje prvo dijete.

Kako piše časopis Story, prinova stiže u ožujku, a Ivanov sin iz prvog braka Dino jako se veseli bratu ili sestrici. Dubrovkinja Mirela je u šestom mjesecu trudnoće, a do sada vijest nisu dijelili s javnosti već samo s krugom najbližih prijatelja.

Iako sam Ivano nije htio komentirati svoj privatni život, kada je prošli tjedan s djevojkom stigao u Hrvatsku iz Njemačke gdje igra za klub HSG Wetzlar, sretna vijest bila je očita.
– Za tu ulogu se možeš se pripremiti bez obzira imao 20, 30 ili 40 godina – rekao je Ivano o očinstvu.

Par je zajedno od 2010. godine, a 32-godišnja Dubrovkinja očito je njegova prava ljubav. Ne pojavljuju se zajedno u javnosti, no prošle godine viđeni su na zajedničkom odmoru na otoku Pašmanu. Tada se Mirela prestala profesionalno baviti odbojkom, te se otputovala s Ivanom u Španjolsku.

Nije još poznato gdje će drugo dijete Ivana Balića doći na svijet, no naš poznati rukometaš i dalje smatra rodni Split svojim domom iako već godinama živi na stranim adresama.

Pročitajte još

[VIDEO] Silente objavio novi singl. Sviđa li vam se?

Dulist

AKTIVNA HRVATSKA U DUBROVNIKU Jelena Atabeyki predstavlja svjetske hit vježbe za lice

Dulist

PUTOPIS IVANE PAVLIĆ PAVLINA Tajland – centar seks turizma i zemlja anđela

Dulist