Natrag
17.2.2019 13:04

facebook

twitter

google

rss

dulist

Ivaniš i Lasić potpredsjednici konavoskog HDZ-a

22.4.2013 @ 22:20 Baldo Marunčić Politika

Podijelite:

Nakon održane izborne skupštine HDZ-a Konavle večeras je predsjednik Općinske organizacije HDZ-a Konavle Ivo Simović – Crni  sazvao konstituirajuću sjednicu Općinskog odbora HDZ-a Konavle.

Sjednica je održan u Čilipima s početkom u 19  sati. Na sjednici su izabrana dva potpredsjednika Općinskog odbora Vlaho Ivaniš i Božo Lasić dok je za tajnika izabran Mario Curić.

Na sjednici je  bilo govora o predstojećim lokalnim izborima i programu kojeg će zastupati HDZ Konavle. Također, bilo je riječi i o proteklim izborima za EU parlament kao i o rezultatima koje je postigao HDZ u Konavlima. Izlazak na izbore u Konavlima bio je veći od prosjeka u Hrvatskom, ali je i uspjeh HDZ-a više nego zadovoljavajući.

Na kraju je posebno zadovoljstvo izrazio predsjednik Ivo Simović Crni konstatirajući kako je u međuvremenu prispjelo sedamdeset zahtjeva za učlanjenje u HDZ, o tim će se zahtjevima i prijemu u stranku odlučivati na idućom sjednici Općinskog odbora.
 

Komentari

O autoru: Baldo Marunčić

Diplomirani novinar i magistar struke odnosa s javnošću sa žutim pojasom iz karatea. Fanatik trivije, šahovski kibicer i zaljubljenik u ukusnu domaću hranu i svoj Grad. Ne podnosi nepravdu i smatra kako novinarstvo treba biti oružje protiv te nepogode.

Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana