Aktualno

ISTA POČETNA CIJENA Ministarstvo opet traži zakupca za Vilu Regenhart

Ministarstvo državne imovine raspisalo je novi natječaj za 30-godišnji zakup Vile Regenhart u Svetom Jakovu. Ova se vila u zakup davala još proteklog ljeta, no nakon provedenog postupka i otvaranja ponuda, Ministarstvo je odlučilo ne prihvatiti niti jednu od 34 pravovremeno pristigle ponude. Vila u Sv. Jakovu, poznatija kao ‘Jugobanka’, davala se u zakup po početnoj cijeni godišnjeg zakupa od 38.860,00 kuna.
Najveću ponudu je, pisali smo tada, dala tvrtka Miete Der Villa Regenhart j.d.o.o. s iznosom godišnje zakupnine od 1.050.000,00 kuna plus PDV.

Ovog puta rok za podnošenje ponuda ističe 17. prosinca 2019. u 10 sati. Treba podsjetiti kako je Vila Regenhart zaštićeno kulturno dobro koje se prostire na 1.943 m2, a daje se u zakup za ugostiteljsko-turističku namjenu. Početna cijena zakupa ostala je ista – 38.860,00 kuna.

Pročitajte još

MSC ipak plovi Sredozemljem, no samo u Italiju i Grčku

Dulist

PALATA I DALJE ZAMUĆENA Donosimo raspored cisterni

Dulist

PRIPAZITE SE Od nedjelje do utorka stiže novi toplinski val

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija