Aktualno

ISTA POČETNA CIJENA Ministarstvo opet traži zakupca za Vilu Regenhart

Ministarstvo državne imovine raspisalo je novi natječaj za 30-godišnji zakup Vile Regenhart u Svetom Jakovu. Ova se vila u zakup davala još proteklog ljeta, no nakon provedenog postupka i otvaranja ponuda, Ministarstvo je odlučilo ne prihvatiti niti jednu od 34 pravovremeno pristigle ponude. Vila u Sv. Jakovu, poznatija kao ‘Jugobanka’, davala se u zakup po početnoj cijeni godišnjeg zakupa od 38.860,00 kuna.
Najveću ponudu je, pisali smo tada, dala tvrtka Miete Der Villa Regenhart j.d.o.o. s iznosom godišnje zakupnine od 1.050.000,00 kuna plus PDV.

Ovog puta rok za podnošenje ponuda ističe 17. prosinca 2019. u 10 sati. Treba podsjetiti kako je Vila Regenhart zaštićeno kulturno dobro koje se prostire na 1.943 m2, a daje se u zakup za ugostiteljsko-turističku namjenu. Početna cijena zakupa ostala je ista – 38.860,00 kuna.

Pročitajte još

DUBROVČANI NA POPRIŠTU AUSTRALSKOG MEGA POŽARA ‘Sunce je potpuno crveno. Rijetko se može vidjeti plavo nebo’

Dulist

U OB DUBROVNIK ‘Semafor’ za naručivanje do svibnja 2020. godine

Dulist

HAC UPOZORAVA: Ne krećite na putovanje bez zimske opreme!

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija