Natrag
26.4.2018 09:38

facebook

twitter

google

rss

dulist

ISPUNJENJE SNA Mladi Sharkovac Đivo Čerjan igrat će američki nogomet u SAD-u!

15.5.2017 @ 10:52 Dulist Sport

Podijelite:

Riječima se ne mogu opisati emocije koje nas prožimaju u ovom trenutku, kada smo saznali da naš igrač Đivo Čerjan, odlazi igrati američki nogomet u SAD! – objavljeno je na Facebook profilu kluba američkog nogometa Dubrovnik Sharks.

-Ako ste dosada pratili razvoj situacije, sigurno znate da je Đivo uz par drugih igrača ovo ljeto dobio priliku za ostvariti svoj prekooceanski pothvat u ljeto 2016. na The Growth of a Game skills kampu u Dugopolju koji se prvi put održao u Hrvatskoj. Trener Clayton Lovett je prepoznao talent naših igrača te im pružio priliku, a Đivo i njegovi roditelji su je iskoristili. Najiskrenije čestitke Đivu i njegovima. Đivo sjeti nas se kad budeš igrao za najveće! – napisali su Sharksi.

Inače, Čerjan će ubuduće pohađati Linsly School u gradu Wheelingu u američkoj državi Zapadna Virginia. Riječ je o obrazovnoj ustanovi koja je već dala nekoliko NFL igrača, a mogu se pohvaliti da su imali i svog predstavnika na ovogodišnjem Superbowlu.

Čerjan je svoj transfer ostvario preko agencije CS Educacional, koja se bavi pronalaskom mladih sportskih talenata u svijetu i povezivanjem s prestižnim američkim koledžima i sveučilištima.

Komentari

O autoru: Dulist


Iz rubrike
Impressum |  © 2013 dulist d.o.o. Sva prava pridržana