Natrag
19.3.2019 09:09

facebook

twitter

google

rss

dulist

Ipak Šimac Bonačić

10.11.2011 @ 20:23 Barbara Đurasović Politika
2;2

Podijelite:

Tatjana Šimac Bonačić četvrta je na listi Kukuriku koalicije za X. izbornu jedinicu, Mladen Marelić s Korčule sedmi, a Nikola Hajdić s Mljeta deveti. Potvrdilo je to danas Predsjedništvo stranke, točnije Glavni odbor SDP-a na sjednici u Zagrebu.

Šansu za ulazak u Sabor, zapravo najprije na samu listu Kukuriku koalicije nije osigurala predsjednica dubrovačkog SDP-a i predsjednica Gradskog vijeća Olga Muratti. Podsjetimo, posljednjih su se tjedana u javnosti vodili najveći prijepori upravo oko dva imena – Šimac Bonačić i Muratti, bivše i sadašnje predsjednice SDP-a. Muratti je, naime, smatrala kako joj visoko mjesto na listi pripada s obzirom na njenu stranačku funkciju.

Ipak, četvrto mjesto pripalo je zamjenici gradonačelnika Tatjani Šimac Bonačić kojoj će ovo po svemu sudeći dobiti i drugi saborski mandat.

Inače, dubrovački su SDP-ovci između sebe birali kandidate za listu, a odabrano ih je čak sedam, iako se znalo da iz Grada 'prolazi' samo jedno ime.

Iako još nije službeno potvrđeno, doznajemo, kako je dubrovačkom gradonačelniku Andru Vlahušiću pripalo posljednje mjesto na listi Kukuriku koalicije. Ono četrnaesto.

Komentari

O autoru: Barbara Đurasović


Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana