Natrag
24.4.2019 20:55

facebook

twitter

google

rss

dulist

Ipak se kreće: Katalog POS-ovih stanova

5.3.2012 @ 17:15 Andrea Falkoni Račić Zanimljivosti
1;1

Podijelite:

Agencija za društveno poticanu stanogradnju Grada Dubrovnika, pohvalili su se iz gradske uprave objavila je katalog stanova za POS u Mokošici.

I to nakon što je krajem veljače izdana Potvrda na glavni projekt za zgrade poticane stanogradnje u Mokošici.

– Budući kupci POS stanova, sukladno listi iz 2008. godine tako će moći analizirati ponudu i definirati svoje preferencije prije nego što krenu u formalnu proceduru kupnje stana. Od trenutka izdavanja Potvrde na glavni projekt, stručne službe Grada Dubrovnika rade na pripremi dokumentacije za raspisivanje natječaja za izvođača radova.

Za očekivati je kako će natječaj biti raspisan do kraja ožujka – naveli su iz Grada Dubrovnika. Podsjećaju i kako Grad Dubrovnik na kupljenom zemljištu gradi po programu POS-a 64 stana u 8 zgrada s pripadajućim garažnim parkirališnim mjestom.

Uz tekst prilažemo i katalog stanova s weba Grada kako bi potencijalni kupci s davno napravljene liste, ali i ostali građani, mogli poviriti u ponudu stanova.

Komentari

O autoru: Andrea Falkoni Račić

Profesorica sam povijesti i etnologije, no igrom slučaja, ili sreće, nakon završenog studija počela sam raditi kao - novinarka. I u tom poslu, uz lijepe, ali i teške trenutke, ostala niz godina. Volim kad svojim radom pomažem ljudima velikog srca. U slobodno vrijeme, nije da ga baš imam, čitam, slušam, osluškujem...

Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana