DuList IN

INVESTITORI I INOVATORI NA OKUPU Počinje još jedan Techne summit u Dubrovniku!

INVESTITORI I INOVATORI NA OKUPU Počinje još jedan Techne summit u Dubrovniku!

Techne Summit u Dubrovniku je dvodnevno interaktivno događanje koje okuplja investitore, poduzetnike i inovatore iz sredozemnog poduzetničkog ekosustava u najpoznatijem povijesnom i turističkom gradu Hrvatske – Dubrovniku.

Ove godine održat će se drugo po redu izdanje konferencije, i to 3. i 4. svibnja u hotelu Dubrovnik Palace i pod visokim pokroviteljstvom Predsjednice RH Kolinde Grabar – Kitarović. Da podsjetimo, Techne Summit se organizira u Aleksandriji u Egiptu još od 2012. godine, a prošlogodišnja konferencija okupila je 6.000 posjetitelja, 130 predavača, 80 investitora, 230 startupa i preko 66 partnera, iz više od 25 zemalja.

Cilj ovogodišnjeg dubrovačkog skupaje približiti priče iz hrvatskog poduzetničkog eko sustava globalnoj publici i ojačati položaj Hrvatske kao dinamične poduzetničke zajednice. Uz postojeće partnere želja nam je umrežiti lokalne institucije Grada Dubrovnika, Županije, razvojne agencije Sveučilišta, mlade poduzetnike, tvrtke, itd. s našim projektom kako bismo uz partnerstvo na lokalnoj razini omogućili održivu suradnju te ucrtali Dubrovnik na karti, kako turističkih tako i poduzetničkih vrijednosti na globalnoj razini.

Za startupe

Techne Summit hrvatskim startupima pruža obiljemogućnosti za umrežavanjei prezentaciju kod međunarodnih investitora, posjetitelja konferencije. Pod glavnom temom Tehnologija. Inovacija. Talent., osvrnut ćemo se na goruća pitanja poput budućnosti novca, kako koristiti blockchain tehnologiju za izgradnju pametnih gradova i hoće li sljedeća tvrtka ‘jednorog’ biti iz Europske unije? Line-up od preko 20predavačaiz cijeloga svijeta popet će se na pozornicu kako bi objasnili trendove, razotkrili mitove i podijelili inspirativne priče. Navodimo imena nekih od predavača:

Ante Lučić, osnivač i glavni izvršni direktor, ALink
Augustin Jarak, osnivač Startupa Zagreb
Ahmad Piraiee, osnivač Ulteriera
Dario Boras, glavni izvršni direktor u Parklio
Ladislav Juric, glavni izvršni direktor, Baggizmo
Loay El-Shawarby, Alex Angels
Ioana Frincu, operativna direktorica u Under Development Office
Jure Mikuž, managing partner u South Central Ventures
Kristian Ravic, direktor startupa Grind Zagreb
Ricardo Maia, izvršitelj relationships managera za Global Startup Awards
Tadej Slapnik, direktor tvrtke Tolar Hashnet i stručnjak za regulativu blokchaina u Cotrugli Business Schoolu
Tania Kleynhans, znanstvena suradnica na RIT

Naučite o ulaganjima u startupeuz serijskog poduzetnika Juliana Costleya, MBA iz Londonske poslovne škole (London Business School). U svom master classu rizičnog kapitala, Julian će govoriti o različitim gledištima investiranja i inakojinačin je najbolje doći do povrata ulaganja.
Prijavite se na VC masterClass Startup Investment Practices i upoznajte kolege poduzetnike i investitore na Techne Summitu osiguravši svoje mjesto ovdje.

Za investitore

-Pozivamo hrvatske investitore da prisustvuju konferenciji Techne Summit i budu dijelom službenog pokretanja prve Sredozemne mreže ulaganja poslovnih anđela(Mediterranean Business Angel Investment Network). Prva organizacija svoje vrste, MBAN, ujedinit će mreže poslovnih anđela, grupacije i fondove, a i pojedinačne poslovne anđele, investitore iz cijele regije.

Osnovan od strane Alex Angels i uz potporu COIN (MCIT), Endeavor Egypt, GIZ, HIVOS Impact Investment i MIIC, MBAN za cilj ima proširiti svoj djelokrug i podržati investitore i startupe, kao i ukloniti ograničenja u trgovini između svih sudionika iz sredozemnih zemalja, ujedno iz Europske unije, Magreba i Sjeverne Afrike.

Kako biste se pridružili prvome okruglom stolu MBAN-a, svoje prijave možete poslati na mail dina.ashraf@alexandriaangels.com – poručuju iz Techne summita.

Foto: Facebook/Techne summit Dubrovnik

Pročitajte još

[VIDEO] Silente objavio novi singl. Sviđa li vam se?

Dulist

AKTIVNA HRVATSKA U DUBROVNIKU Jelena Atabeyki predstavlja svjetske hit vježbe za lice

Dulist

PUTOPIS IVANE PAVLIĆ PAVLINA Tajland – centar seks turizma i zemlja anđela

Dulist