Grad

INSPEKTORI NA TERENU Grad mora žurno ukloniti opasne salonitne ploče iznad Mokošice

Inspekcija zaštite okoliša je uvidom na terenu potvrdila sve navode Eko Omblića o opasnim odbačenim salonitnim pločama na požarnom putu iznad naselja Mokošica.

Naime, nakon žurnog apela mokoških eko aktivista, na teren je odmah izašla inspekcija zaštite okoliša zajedno s komunalnim redarima Grada Dubrovnika. Tom prilikom uvjerili su se i sami kako se opasne salonitne ploče odlažu iznad Mokošice.

U dopisu poslanom Eko Omblićima, odnosno Eko centru Zeleno sunce, inspekcija navodi kako je Gradu Dubrovniku naloženo da što prije postupi sukladno odredbama Zakona o održivom gospodarenju otpadom i o svemu izvijesti inspekciju. Kako se navodi u dopisu, Grad namjerava putem trećih osoba promptno ukloniti zatečeni opasni građevinski otpad koji sadrži azbest, kao i preostali otpad na požarnom putu poviše Mokošice.

Pročitajte još

Program Dubrovačkog zimskog festivala predstavljen u Sarajevu

Dulist

U SKLOPU EU PROJEKTA Potpisan Sporazum o suradnji Dubrovnika i Panaija

Dulist

‘NAPRAVLJEN VELIK POSAO’ Završena energetska obnova vrtića Izviđač

Dulist.hr

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija