Grad

INSPEKTORI NA TERENU Grad mora žurno ukloniti opasne salonitne ploče iznad Mokošice

Inspekcija zaštite okoliša je uvidom na terenu potvrdila sve navode Eko Omblića o opasnim odbačenim salonitnim pločama na požarnom putu iznad naselja Mokošica.

Naime, nakon žurnog apela mokoških eko aktivista, na teren je odmah izašla inspekcija zaštite okoliša zajedno s komunalnim redarima Grada Dubrovnika. Tom prilikom uvjerili su se i sami kako se opasne salonitne ploče odlažu iznad Mokošice.

U dopisu poslanom Eko Omblićima, odnosno Eko centru Zeleno sunce, inspekcija navodi kako je Gradu Dubrovniku naloženo da što prije postupi sukladno odredbama Zakona o održivom gospodarenju otpadom i o svemu izvijesti inspekciju. Kako se navodi u dopisu, Grad namjerava putem trećih osoba promptno ukloniti zatečeni opasni građevinski otpad koji sadrži azbest, kao i preostali otpad na požarnom putu poviše Mokošice.

Pročitajte još

Evo kad se u kolovozu neće moći ući na parkirališta oko Graca

Dulist

NAKON ŠEST GODINA Riba se vratila na Peskariju

Dulist

URUČENI UGOVORI Milijun kuna za 42 tradicijska obrta

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija