Natrag
19.2.2019 01:57

facebook

twitter

google

rss

dulist

Inicijativa “U ime obitelji” prikupila potpise

22.5.2013 @ 12:02 Baldo Marunčić Aktualno

Podijelite:

Inicijativa „U ime obitelji“ u samo sedam dana uspjela je prikupiti potrebnih 380 tisuća potpisa građana RH za referendum da se definicija braka kao heteroseksualne zajednice unese u Ustav, čime je ispunjen zakonski minimum od 10 posto birača.

– Volonteri se trude objektivno informirati građane unatoč negativnoj atmosferi u medijima i optužbama za diskriminaciju – izjavio je na konferencuij za medije Lino Zonjić iz inicijative „U ime obitelji“.

Napomenuo je kako se napadima na 'našu djecu i naše žene pokušavaju spriječiti građane da se izjasne'.
– Uvjereni smo da će naši volonteri do nedjelje s još većom predanošću nastaviti omogućavati građanima da se izjasne o ovom važnom pitanju – zaključio je Zonjić.
– Riječ je o kršenju ljudskih i građanskih prava naših volontera. Dosad smo imali više od 50 prijava policiji zbog napada – dodaje.

Osvrnuli su se i na podršku koju je inicijativi pružila Branka Vlašić, a zbog koje bi joj sponzori navodno mogli otkazati suradnju.
– Blanku Vlašić pokušava se financijski ugroziti, nadamo se da će ovakvi pritisci prestati. Najrazličitiji ljudi u Hrvatskoj složili su se da je brak zajednica žene i muškarca i zato tražimo referendum na kojem će se građani moći izjasniti na referendumu – poručeno je na presici.

Komentari

O autoru: Baldo Marunčić

Diplomirani novinar i magistar struke odnosa s javnošću sa žutim pojasom iz karatea. Fanatik trivije, šahovski kibicer i zaljubljenik u ukusnu domaću hranu i svoj Grad. Ne podnosi nepravdu i smatra kako novinarstvo treba biti oružje protiv te nepogode.

Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana