Aktualno

Inicijativa “U ime obitelji” prikupila potpise

Inicijativa „U ime obitelji“ u samo sedam dana uspjela je prikupiti potrebnih 380 tisuća potpisa građana RH za referendum da se definicija braka kao heteroseksualne zajednice unese u Ustav, čime je ispunjen zakonski minimum od 10 posto birača.

– Volonteri se trude objektivno informirati građane unatoč negativnoj atmosferi u medijima i optužbama za diskriminaciju – izjavio je na konferencuij za medije Lino Zonjić iz inicijative „U ime obitelji“.

Napomenuo je kako se napadima na 'našu djecu i naše žene pokušavaju spriječiti građane da se izjasne'.
– Uvjereni smo da će naši volonteri do nedjelje s još većom predanošću nastaviti omogućavati građanima da se izjasne o ovom važnom pitanju – zaključio je Zonjić.
– Riječ je o kršenju ljudskih i građanskih prava naših volontera. Dosad smo imali više od 50 prijava policiji zbog napada – dodaje.

Osvrnuli su se i na podršku koju je inicijativi pružila Branka Vlašić, a zbog koje bi joj sponzori navodno mogli otkazati suradnju.
– Blanku Vlašić pokušava se financijski ugroziti, nadamo se da će ovakvi pritisci prestati. Najrazličitiji ljudi u Hrvatskoj složili su se da je brak zajednica žene i muškarca i zato tražimo referendum na kojem će se građani moći izjasniti na referendumu – poručeno je na presici.

Pročitajte još

IBRICA O LIDIJI BAČIĆ To je jedan primitivni ispad! Da je mojeg psa tako udarila…

Dulist

FRANKOVIĆ PREDSTAVIO IDEJNO RJEŠENJE Azil za životinje gotov do kraja 2020.

Dulist.hr

POLICIJSKA UPRAVA POZIVA ‘Maturanti, obilježite dostojno svoj dan!’

Dulist