DuList IN

Informativno predavanje o studiranju i tečajevima u inozemstvu

Informativno predavanje o studiranju i tečajevima u inozemstvu

Besplatne prezentacije o mogućnostima obrazovanja i usavršavanja u inozemstvu ‘Integral Edukacijski Programi’ održat će se u srijedu, 3. travnja 2019. godine u Čitaonici Narodne knjižnice Grad s početkom u 17 sati.

Od ulaska Hrvatske u Europsku uniju 2013. godine, svijet studiranja na engleskom jeziku u zemljama Europske unije, hrvatskim je učenicima i studentima puno bliži, a prilika je sve više. Stručni tim savjetnika iz agencije IntegralEdu koja se bavi savjetovanjem o obrazovanju u inozemstvu od srijede 3. travnja do subote 6. travnja doći će redom u Dubrovnik, Split, Zadar i Zagreb kako bi svim zainteresiranim dali informacije o preddiplomskim i diplomskim studijima u inozemstvu, jezičnim tečajevima u inozemstvu i privatnim srednjim školama.

Tom prilikom predstavnik QA Higher Educationa g. Lars Kascha će predstaviti studijske programe vodećih britanskih sveučilišta: Southampton Solent University, Roehampton University, Middlesex University, Ulster University i Northumbria University na kojima se može studirati više od različitih studijskih smjerova.

Bit će govora i o jezičnim tečajevima u inozemstvu te svim dobrobitima koje takav način učenja stranih jezika donosi. Ulaz je besplatan.

Pročitajte još

Ante Jonjić osvojio dva zlata na međunarodnom natjecanju u Crnoj Gori

Dulist

[VIDEO] PRVA LJUBAV, PRVA BOL Poslušajte novu pjesmu Domenice

Dulist

PROŠLO LJETO IM JE BILO NEZABORAVNO David Beckham supruzi Victoriji čestitao 50. rođendan fotografijom s Lopuda

Dulist