Natrag
21.4.2019 02:24

facebook

twitter

google

rss

dulist

Informativno predavanje o studiranju i tečajevima u inozemstvu

3.4.2019 @ 8:45 Dulist dulist IN

Podijelite:

Besplatne prezentacije o mogućnostima obrazovanja i usavršavanja u inozemstvu ‘Integral Edukacijski Programi’ održat će se u srijedu, 3. travnja 2019. godine u Čitaonici Narodne knjižnice Grad s početkom u 17 sati.

Od ulaska Hrvatske u Europsku uniju 2013. godine, svijet studiranja na engleskom jeziku u zemljama Europske unije, hrvatskim je učenicima i studentima puno bliži, a prilika je sve više. Stručni tim savjetnika iz agencije IntegralEdu koja se bavi savjetovanjem o obrazovanju u inozemstvu od srijede 3. travnja do subote 6. travnja doći će redom u Dubrovnik, Split, Zadar i Zagreb kako bi svim zainteresiranim dali informacije o preddiplomskim i diplomskim studijima u inozemstvu, jezičnim tečajevima u inozemstvu i privatnim srednjim školama.

Tom prilikom predstavnik QA Higher Educationa g. Lars Kascha će predstaviti studijske programe vodećih britanskih sveučilišta: Southampton Solent University, Roehampton University, Middlesex University, Ulster University i Northumbria University na kojima se može studirati više od različitih studijskih smjerova.

Bit će govora i o jezičnim tečajevima u inozemstvu te svim dobrobitima koje takav način učenja stranih jezika donosi. Ulaz je besplatan.

Komentari

O autoru: Dulist


Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana