Zanimljivosti

‘INATI SE…’ KUD ‘Stjepan Radić’ na turneji po Slavoniji

KUD ‘Stjepan Radić’ ovaj vikend nastupio je na manistacijama ‘Vinkovačke jeseni’ i ‘Inati se Slavonijo’.

Na Vinkovačkim jesenima KUD ‘Stjepan Radić’ nastupio je u u programu dječjih skupina s potkolom i pridvorskom poskočicom. Pridvorani su na Vinkovačke jeseni pozvani nakon izvrsnog nastupa na ovogodišnjoj folklornoj smotri ‘Na Neretvu misečnina pala’, a na prijedlog stručnog ocjenjivačkog suda.

Svoj drugi nastup proteklog vikenda Pridvorjani su imali u Šumećem, pored Slavonskog Broda. Plesna i mandolinska pozvani su na devetnaestu po redu manifestaciju ‘Inati se Slavonijo’. Uz ove dvije sekcije u program je nastupio i mladi pridvorski zdravičar Lukša Prokurica. Manifestacija ‘Inati se Slavonijo’ je uz pridvorski KUD okupila i jedanaest KUD-ova iz kontinentalog dijela Hrvatske.

KUD ‘Stjepan Radić’ nastavlja sa realizacijom bogatog godišnjeg programa, pa se već u listopadu očekuje druge po redu ‘Pjesme s Urjaka’ koje će se održati u Pridvorju.

Pročitajte još

CRTICE IZ MALE BRAĆE Fra Nediljko i mirno jutro uz njegove golubove

Dulist

IZLAZI NA IZBORE Ava Karabatić pokušat će ‘osvojiti’ X. izbornu jedinicu

Dulist

MOTIV IZ KORČULE Nova poštanska marka povodom 1600. obljetnice smrti svetog Jeronima

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija