Natrag
19.4.2019 04:36

facebook

twitter

google

rss

dulist

Ina zatvorila Orsan, s barkama u Komolac

25.3.2017 @ 22:28 Andrea Falkoni Račić Grad

Podijelite:

Ako ste zadnjih desetak dana odlučili natočiti benzinu na INA-inoj benzinskoj postaji na Orsanu, dočekala su vas zatvorena vrata. Točnije žičana ograda koja je dala naslutiti kako se na Orsanu odvijaju nekakvih radovi. Što se radi i koliko će radovi trajati, upitali smo naftnu kompaniju iz koje su nam odgovorili kako se radi na manjoj sanaciji objekta.
-Inino maloprodajno mjesto Dubrovnik-Orsan privremeno je zatvoreno s ciljem manje sanacije i modernizacije objekta. Radovi između ostalog uključuju adaptaciju interijera, nove električne i telekomunikacijske instalacije, a bit će zamijenjeno i krovište objekta, kao i dio čelične konstrukcije. Osim toga, modernizacija podrazumijeva i novi vizualni identitet te uređenje vanjskih površina – odgovoreno nam je na naš upit iz Ine.

Tekst u cjelosti pročitajte u tiskanom izdanju DuLista.

Komentari

O autoru: Andrea Falkoni Račić

Profesorica sam povijesti i etnologije, no igrom slučaja, ili sreće, nakon završenog studija počela sam raditi kao - novinarka. I u tom poslu, uz lijepe, ali i teške trenutke, ostala niz godina. Volim kad svojim radom pomažem ljudima velikog srca. U slobodno vrijeme, nije da ga baš imam, čitam, slušam, osluškujem...

Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana