DuList IN

IMPRESIVNA GOSTOVANJA Evo što vas sve očekuje ovog kolovoza u Revelinu

IMPRESIVNA GOSTOVANJA Evo što vas sve očekuje ovog kolovoza u Revelinu

Broj svjetskih gostovanja u Dubrovniku za vrijeme kolovoza nikada do sada nije bio tako velik i impresivan. Provjerili smo što vas sve očekuje u kolovozu.

Najutjecajniji svjetski časopis za elektronsku glazbu odabrao je Dubrovnik za organizaciju ekskluzivne zabave u srijedu, 14. kolovoza, na kojoj dovodi trenutno najtraženije DJ ime sa klupske scene – Eats Everything koji će prvi put nastupiti u Dubrovniku. Eats Everything redovito svira Back To Back sa respektabilnim imenima sa svjetske DJ scene kao što su PatrickTopping, Danny Howard, Fatboy Slim, DJ Snake i David Guetta. Njihovi setovi bilježe milijunske preglede na digitalnim platformama. Još nije poznato hoće li mu se i tko od slavnih kolega pridružiti za DJ pultom. Ekskluzivna zabava nije zatvorenog tipa, već je limitirana brojem posjetitelja. Ograničeni broj ulaznica za najekskluzivniji event ovog ljeta na Jadranu je u prodaji u uredu Revelina svakim radnim danom od 9:00 do 16:00 i online na službenoj stranici kluba.

Dva dana nakon, odnosno 16. kolovoza očekuje se nastup najjačeg house imena u svijetu, DJ dua SOLARDO. Dok je 21. kolovoza rezerviran za treću po redu DANCElectric Rezidenciju koja ovog puta ugošćava duo Mind Against. Predaha nema u kolovozu, tako već 23.8. nastupa TheCubeGuys.

Prva svjetska rezidencija u Hrvatskoj i to planetarno popularnog Claptone-a je izazvala veliki interes domaćih posjetitelja. Misteriozni Claptone za vrijeme aktualne ljetne sezone nastupa baš svaki mjesec u Culture Clubu Revelin. Nakon nastupa u srpnju, ravno s Ibize stiže u Dubrovnik 30. kolovoza kada se sprema pravi spektakl. Ali ni to nije sve, Claptone je potvrdio i nastup u rujnu, točnije 20.9.

Pročitajte još

Tradicionalan recept za ove blagdane donosi Maskeron

Dulist

KRISTINA ČORAK DONOSI Tradicionalne slastice s modernim twistom

Dulist

NOVA-STARA PJESMA ATLANTIDE Uz nebeske rođendane Alana i Davora!

Ivana Mijić Vulinović