DuList PROMO

IMPERIAL Talijanski fashion brand od ovog ljeta i u Dubrovniku!

IMPERIAL Talijanski fashion brand od ovog ljeta i u Dubrovniku!

Ukoliko već niste, krajnje je vrijeme da posjetite novootvoren IMPERIAL shop u robnoj kući Minčeta.

Provjerite zašto je IMPERIAL već osvojio srca brojnih hrvatskih ljubiteljica mode među kojima su i Žana Jurišić i Marijana Batinić te što Vam je pripremio u svojoj najnovijoj kolekciji.

IMPERIAL je talijanski modni brand prepoznatljiv po tome što je cjelokupna proizvodnja smještena u Italiji što je ujedno garancija kvalitete u svim segmentima izrade svakog odjevnog predmeta. I ove sezone IMPERIAL eksperimentira krojevima, stilovima i materijalima što ga čini neizostavnom adresom svih onih koji koji se usude stvarati modne mikseve i remikseve. Voli kršiti pravila i biti originalan i revolucionaran u svakoj odjevnoj kombinaciji. Inspiraciju pronalazi u modernim ženama te posebnu pažnju posvećuje odabiru materijala koji će suvremenu ženu pratiti u svim njenim životnim prilikama.

IMPERIAL spaja nespojivo i namijenjenim je onima nemirnog i kreativnog duha.

Aktualna kolekcija nadahnuta je estetikom modnih oprečnosti posebice prilikom odabira materijala. Od bogatog baršuna, fine čipke i cvjetnih uzoraka do rastezljivih „sportskih“ komada –mogućnosti odvažnih kombinacija je bezbroj.

Svi noviteti iz IMPERIAL radionice čekaju Vas u prodavaonici na prvom katu robne kuće Minčeta!

Pročitajte još

Otkrijte najbolje slot igre u hrvatskim online kasinima

Dulist

Zanimljive činjenice o automatima za igre

Dulist

Nije šala! Od danas u TuttoBene popust 40 posto na sve!

Dulist