Hrvatska

Imperial Riviera isplaćuje posebnu nagradu zaposlenicima za uspješnu sezonu

Kako bi dodatno nagradila svoje zaposlenike Imperial Riviera će isplatiti posebnu nagradu za uspješno odrađeni prvi dio turističke sezone.

Za zaposlenike Imperial Riviere koji su bili u radnom odnosu na dan 31. srpnja, te su u srpnju radili najmanje pola mjeseca, isplatit će se nagrada za sezonu u neto iznosu od 500 kuna. Nagrada za sezonu u istom iznosu isplatit će se i svim studentima i učenicima koji su radili najmanje dva tjedna u srpnju. Nagrade će biti isplaćene u kolovozu s plaćom/naknadom za srpanj.

-Imperial Riviera jedna je od deset najvećih turističkih kompanija u Hrvatskoj u kojoj je trenutno zaposleno više od tisuću djelatnika. Naše vrijedne zaposlenike želimo i dalje motivirati u uspješnom radu te smo ih odlučili i dodatno nagraditi za odlično odrađen posao za prvi dio sezone – izjavio je Vlado Miš, predsjednik Uprave Imperial Riviere d.d.

Nakon uspješno završenog procesa pripajanja Hotela Makarska rapskom Imperialu, od 28. lipnja hotelske kuće Imperial i Makarska posluju pod novim imenom
Imperial Riviera d.d., sa sjedištem na Rabu.

Imperial Riviera u svom portfelju ima devet hotela i ljetovališta i dva kampa, s ukupno 3.618 smještajnih jedinica i kapacitetima za oko 9.000 gostiju.

Pročitajte još

Britanski The Times i The Sun nominirale Hrvatsku za najbolju destinaciju na svijetu

Dulist

PRVI DIO KOLOVOZA Dubrovnik među destinacijama s najviše dolazaka

Dulist

PRIVEZALA IH KORONA U prvih šest mjeseci našim morem zaplovilo tek 15 cruisera

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija