Natrag
19.2.2019 12:04

facebook

twitter

google

rss

dulist

IMAMO ULAZNICE S DuListom na 2Cellos u Mostar!

6.8.2014 @ 16:35 Dulist dulist IN / duLIst Promo

Podijelite:

Planetarno popularni violončelisti 2CELLOS pod pokroviteljstvom BH Telecoma 14. kolovoza stižu u Mostar.

Stoga, darujemo naše vjerne čitateljice i čitatelje DuLista vrijednim ulaznicama. Kao i uvijek, treba biti najbrži i na našu e-mail adresu info@dulist.hr poslati e-mail poruku s naslovom „2Cellos“, imenom i prezimenom te kontakt brojem.

Podsjetimo, violončelisti Luka Šulić i Stjepan Houser – 2Cellos odlikovani su najvećim promotorima svoje zemlje u svijetu. Za njihov drugi koncert organizatori iz agencije Primera odlučili su se za ljetnu pozornicu Kultrno-sportskog centra Kantarevac. Obrade pjesama Green Daya, Coldplaya, Red Hot Chilli Peppersa, Nirvane, U2-a i drugih, uz nezaobilazni „Smooth Criminal“ Michaela Jacksona, pjesme su koje može očekivati njihova publika u Mostaru, ali i neke nove obrade, budući da na tržište uskoro dolazi i njihov treći album.

Ulaznice za koncert u Mostaru se mogu kupiti na info pultu Mepas Mall-a i Forest lounge bar-u, u Međugorju u Caramel bar-u Park&Shop-a, te putem sustava kupikartu.ba. Čitatelji također mogu doći i do povoljnih VIP ulaznica putem internetske stranice Crno jaje.
Jednu čitateljicu ili čitatelja DuLista darujemo s dvije ulaznice svaki dan do nedjelje. Zato, pratite naš web portal www.dulist.hr i dočekajte objavu nagradne igre. Najbrža ili najbrži će, u četvrtak 14. kolovoza u 21 sat uživati u spektakularnom koncertu ovog dvojca virtuoza na violončelima.

Sve novosti vezano za koncert pratite preko Facebook stranice agencije Primera. 

 

Komentari

O autoru: Dulist


Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana