Zanimljivosti

Ima li lijeka za nevjeru?

Rijetko se koja osoba na svijetu u određenim trenutcima nije zapitala vara li je voljena osoba.

Postoji li određeni model ponašanja kojim se preljub može preduhitriti, ili određene akcije kojima možemo izliječiti preljubnika? Američki psihoterapeut Gery Neuman tvrdi da je otkrio lijek za nevjeru i to na temelju rezultata intervjua s preko 500 nevjernih i vjernih parova.

Zapravo, u svojoj knjizi Connect to Love navodi stvari koje vjerni parovi najčešće čine za održavanje svoje veze.
Tako bi svakog dana bilo dobro s partnerom provesti najmanje 30 minuta. Za Neumana nije važno radi li se o važnim stvarima ili tek o sjedanju na kauču i gledanju TV-a.

Najveći partnerov navijač morat biti upravo – vi sami. Naime, u njegovim se intervjuima gotovo poput pravila ponavljalo to da su nevjerni muškarci redom govorili kako su imali osjećaj da sve što su radili, nije bilo dovoljno dobro.

Stoga, nemojte stalno prigovarati i naglašavati kako vaš partner radi nešto krivo. Zahvalite mu se na malim stavrima, neka se osjeća kao pobjednik.
Morate biti sigurni da vas partner ne samo sluša već i čuje ono što govorite.

Naime, Nauman ističe kako je velika zamjerka nevjernih žena ta što ih njihovi muževi ne slušaju.
Zato mu treba reći: Daj mi samo pet minuta za poslušati me bez ikakvih savjeta i komentara.

Oslobodite se bijesa, mišljenja je Neuman, jer se najmanje uspješni parovi toliko iscrpe svađajući oko neke stvari, koja će ponovno na dnevnom redu bili za par dana.
Sretni parovi također se žučno svađaju, ali razlika je ta što oni dođu do nekog konkretno rješenja kako se zbog iste stvari ne bi ponovno svađali.

Foto: www.shutterstock.com

Pročitajte još

OLDTIMERI NA STRADUNU Najveću pažnju privukao crni Ford Ranchero

Dulist

‘VALJDA ĆE SE I NAS PITATI’ Župan: Nema žurbe za imenom, svi most već znaju kao ‘Pelješki most’

Dulist

VIŠE OD STO PRIJAVLJENIH Mališani saznali kako napraviti robomehaničku ruku

Dulist.hr

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija