Natrag
20.2.2019 15:11

facebook

twitter

google

rss

dulist

“Ima li IGH urbanizam dozvolu za izradu GUP-a?”

18.12.2012 @ 18:30 Andrea Falkoni Račić Aktualno

Podijelite:

Marija Kojaković iz Društva arhitekata Dubrovnik postaknula je pitanje ima li IGH urbanizam d.o.o. sve potrebne licence za prostorno projektiranje, odnosno za izradu izmjena i dopuna GUP-a.

Izjavila je kako je od Udruženja hravtskih arhitekata dobila podatak kako do danas IGH urbanizam nije podnio zahtjev za dobivanje licence za projektiranje. U tom slučaju, rekla je Kojaković, izmjene i dopune GUP-a su formalno- pravno nevažeće.

Zrinka Rudež već je ranije istaknula kako je izrađivač plana IGH Urbanizam u konzorciju s Institutom IGH iz kojega je ova nova tvrtke, u procesu restrukturiranja i potekla.

– Imamo sve potrebne dokumente i papire i nekorektno je da DAD jednog svog člana javno ovako proziva. Ovo nije prvi put jer je gospođa Kojaković već istupala u ovome duhu – rekla je Rudže, naglasivši kako se sve može dokazati, ako je potrebno kroz različite papire.

– Svi potrebni papiri postoje, ali ih ne nosim u džepu. Ako je u tom dijelu dokumentacija nedosttna, nadopunit ćemo je – zaključila je Zrinka Rudež raspravu o tome ima li IGH urbanizam dozvolu za izradu GUP-a ili ne Zrinka Rudež.
 

Komentari

O autoru: Andrea Falkoni Račić

Profesorica sam povijesti i etnologije, no igrom slučaja, ili sreće, nakon završenog studija počela sam raditi kao - novinarka. I u tom poslu, uz lijepe, ali i teške trenutke, ostala niz godina. Volim kad svojim radom pomažem ljudima velikog srca. U slobodno vrijeme, nije da ga baš imam, čitam, slušam, osluškujem...

Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana