Natrag
27.4.2018 10:16

facebook

twitter

google

rss

dulist

Ilijina glavica kreće – punom parom!

18.6.2012 @ 17:12 Andrea Falkoni Račić Aktualno

Podijelite:

Sezona unatoč kao i suprotnim informacijama plasiranim u medijima, na Ilijinoj glavici kreću radovi u punom smislu te riječi.

Potvrdio nam je to nadležni pročelnik za promet, stanogradnju i razvojne projekte Dinko Mirić, koji ove sezone ima pune ruke posla.

– Kreće se s radovima izvan kolničkih traka, s potpornim zidovima i trećom trakom prema Hebrangovoj, a sve na prostoru srušenih zgrada – rekao nam je Mirić.
Na pitanje hoće li se za vrijeme radova promet regulirati semaforima, rekao je kako za to nema potrebe već će se gradilište propisano označiti potrebnim znakovima i oznakama. I eto, ako se netko ponadao kako teška mehanizacija na Ilijinoj glavici neće raditi do jeseni, grdno se prevario. Radovi kreću, punom parom.
 

Komentari

O autoru: Andrea Falkoni Račić

Profesorica sam povijesti i etnologije, no igrom slučaja, ili sreće, nakon završenog studija počela sam raditi kao - novinarka. I u tom poslu, uz lijepe, ali i teške trenutke, ostala niz godina. Volim kad svojim radom pomažem ljudima velikog srca. U slobodno vrijeme, nije da ga baš imam, čitam, slušam, osluškujem...

Iz rubrike
Impressum |  © 2013 dulist d.o.o. Sva prava pridržana