KulturaUrednički izbor

IGRE U DOBA KORONE Situacija nije bajna, program će biti izmijenjen. Koliko, još ne znamo

IGRE U DOBA KORONE Situacija nije bajna, program će biti izmijenjen. Koliko, još ne znamo

Dubrovačke ljetne igre još uvijek su u ‘međuprostoru’ zbog status quo situacije uzrokovane pandemijom koronavirusa COVID-19. Što će biti sa 72. festivalskim ljetom? Hoće li se održati planirani i predstavljeni bogat program ovogodišnjih Igara? Na ova pitanja kratko nam je odgovorila ravnateljica DLJI Ivana Medo Bogdanović.

– Nema novosti, niti imamo išta službeno potvrđeno. Čekamo maksimalno koliko možemo čekati za neke konačne odluke. Ono što mogu potvrditi jest kako nema šanse da program bude onakav kakvog smo najavili, a u ovom trenutku, nažalost, ništa više ne možemo reći – naglasila je Medo Bogdanović, uz opasku kako trenutno nije ‘bajna situacija’, no kako se nadaju najboljem.

Podsjetimo, još proteklog tjedna zaustavljena je do daljnjeg prodaja ulaznica za programe Igara putem online servisa, a kako su već tad naglasili iz vodstva Festivala, ‘izvjesno je da će doći do otkazivanja dijela najavljenih programa zbog smanjenja proračuna uslijed posljedica pandemije koronavirusa kao i da će biti izmjena u terminima izvođenja programa’.

Onima koji već kupljene ulaznice za programe 71. Igara budu morali otkazati iz nekog od razloga povezanih s pandemijom virusa COVID-19, Dubrovačke ljetne igre omogućit će puni povrat novca. Za više informacija kontaktirajte Odjel prodaje na: sales@dubrovnik-festival.hr. Za sve daljnje obavijesti pratite i dalje mrežne stranice Igara.

Pročitajte još

POZNATA HRVATSKA KNJIŽEVNICA U GRADU Književna večer s Julijanom Matanović

Dulist

SVJETSKI DAN KAZALIŠTA U teatru dvije predstave

Dulist

PISANA KULTURNA BAŠTINA NA PAPIRU Izložba i predavanja na kampusu Sveučilišta u Dubrovniku

Dulist