Kultura

Igre pozivaju na audiciju za „Allons enfants“

Dubrovačke ljetne igre i Bobo Jelčić, redatelj premijernog dramskog naslova 64. Igara – „Allons enfants“, pozivaju sve zainteresirane građane na audiciju koja će se održati u petak 26. travnja u Festivalskoj palači. Glumačko iskustvo nije potrebno.

„Allons enfants – Ustajte djeco!“ autorski je projekt Boba Jelčića i Nataše Rajković, koji su se dubrovačkoj publici prvi puta predstavili 2003. godine s hvaljenom „Radionicom za šetanje, pričanje i izmišljanje“, a bavit će se sadašnjim trenutkom Dubrovnika, gradskim prostorima, trgovima i ulicama, kućama i stanovima, koji sa sobom već nose priče koje se moraju ispričati, ali i aktualnim temama, onima s aktualnog sata, i pričama i sudbinama ljudi koji žive danas i tu.
 
Pozivaju se svi zainteresirani građani stariji od 20 godina (gornja dobna granica nije određena) da se za pristupanje audiciji jave na broj telefona: 326 100, mobitel: 091 754 00 85 ili na e-mail: info@dubrovnik-festival.hr. Audicija će se održati u petak, 26. travnja u Festivalskoj palači, Od Sigurate 1.

Pročitajte još

SLAVIMO ZAJEDNO! 70. godina Ansambla Lado na 70. Dubrovačkim ljetnim igrama

Dulist

70. DLJI Prošlogodišnja uspješnica ‘Pod balkonima’ ponovno na programu

Dulist

VIDEO/NA DOMINIKANCIMA Ibrica Jusić glazbom uljepšao ovu ljetnu noć

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija