Natrag
22.4.2018 23:54

facebook

twitter

google

rss

dulist

“Igra prijestolja” i u Trstenom

4.7.2012 @ 18:59 Andrea Falkoni Račić Zanimljivosti

Podijelite:

Arboretum u Trstenome će uz brojne lokacije po Dubrovniku s jeseni postati kulisom novih epizoda igrane serije 'Igra prijestolja'.

Tako je gradonačelnik Andro Vlahušić primio predstavnike tvrtke Embassy Film, koja u suradnji s američkom produkcijskom kućom HBO i ove godine priprema snimanje spomenute serije.

Kako su tijekom prijema istaknuli, za Dubrovnik su se prvenstveno ponovno odlučili zbog iznimno dobre suradnje s Gradom Dubrovnikom i tvrtkama koje su svojom podrškom i gostoprimstvom podržale ovaj projekt.

Krajem rujna i početkom listopada, u nešto kraćem vremenskom razdoblju nego lani, treća sezona serije „Igra prijestolja“ snimat će se, dakle, na raznim lokacijama po Gradu i u Arboretumu Trsteno.

Komentari

O autoru: Andrea Falkoni Račić

Profesorica sam povijesti i etnologije, no igrom slučaja, ili sreće, nakon završenog studija počela sam raditi kao - novinarka. I u tom poslu, uz lijepe, ali i teške trenutke, ostala niz godina. Volim kad svojim radom pomažem ljudima velikog srca. U slobodno vrijeme, nije da ga baš imam, čitam, slušam, osluškujem...

Iz rubrike
Impressum |  © 2013 dulist d.o.o. Sva prava pridržana