Aktualno

IDUĆI TJEDAN Rodina radionica o trudnoći i porodu i Mala škola dojenja

Sljedeći tjedan udruga RODA – Roditelji u akciji održat će dvije radionice za trudnice i njihove partnere.

U četvrtak 5. listopada 2017. u 17 sati, u prostorijama hotela Lero u Dubrovniku, održat će se Rodina radionica o trudnoći i porodu. Radionica je namijenjena svim trudnicama i njihovim partnerima. Ovom radionicom željeli bismo vam obogatiti i olakšati trudničke dane te omogućiti poseban doživljaj trudnoće i porođaja kao prirodnih i fizioloških, a ujedno jedinstvenih i posebnih stanja koja mijenjaju život žene i obitelji. Rodina radionica je prilika za razgovor o tome zašto je porod fiziološki proces, kako s vama surađuju vaši hormoni, kako se u optimalnim uvjetima vaša zdjelica širi za prolaz djeteta, zašto je štetno rano rezanje pupkovine i zašto je kontakt koža na kožu važan za dijete i za vas.

U petak 6. listopada 2017. u 17 sati, u prostorijama hotela Lero u Dubrovniku, održat će se radionica o dojenju. Predviđeno trajanje je 2 sata. Radionicu vode Rodine savjetnice za dojenje, a pozvane su trudnice i njihovi partneri.

Zbog ograničenog broja polaznica/ka prijavite se na telefon: 091 517 66 35. Možete se prijaviti i putem e-maila: dubrovnik@roda.hr ili naših Facebook stranica RODA DubrovnikSve dodatne informacije mogu se pronaći i na Facebook stranicama ‒ RODA Dubrovnik te na službenim stranicama udruge RODA – Roditelji u akciji.

Radionice su besplatne.

 

Pročitajte još

71. IGRE Milanović stiže u Porat na Otvaranje

Dulist

SVEČANO OTVARANJE IGARA Ugostiteljski objekti rade dulje

Dulist

MLADA UMJETNICA ANDREA VUKOJA Želja mi je pronaći atelje za moj kreativni nered

Maria Prkut

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija