Natrag
22.2.2019 01:12

facebook

twitter

google

rss

dulist

IDS: Plan 21 više ne postoji!

9.3.2013 @ 18:06 Mia Njavro Politika

Podijelite:

Ivan Jakovčić, čelnik IDS-a, na izvanrednoj konferenciji za novinare iskritizirao je premijera Milanovića zbog nepostojećeg dijaloga sa sindikatima te je istaknuo nužnost promjene trendova kao i novi put kao bi se zemlja izvukla iz krize.  

– Premijer Milanović dao je prijedlog da ponudimo novo ime za ministra turizma i mi to prihvaćamo. Želimo graditi, a ne rušiti. Ostajemo u Vladi! Svako razbijanje koalicije nije ono što građani od nas očekuju. IDS želi odgovorno sudjelovati u vlasti u bilo kojem nivou. Destabilizacija zemlje nije politika IDS-a. Za dva tjedna objavit ćemo ime novog ministra – rekao  je danas na izvanrednoj konferenciji za novinare Ivan Jakovčić, čelnik IDS-a.

Dodao je također kako Plan 21 više ne postoji i da je potreban novi, te će tako izraditi novi dokument i reorganizirati Vladu.

 Jakovčić je istaknuo kako očekuje ovih dana poziv premijera kako bi se sastavio novi ugovor i novi Plan s obzirom da Plan 21 iz predizborne kampanje više ne postoji, navodi Indeks.hr.
 
Predsjedništvo Istarskoga demokratskog sabora (IDS) danas je na na izvanrednoj sjednici u Puli, raspravljalo o izlasku te stranke iz vladajuće koalicije, no od toga se odustalo.

 Jakovičić je rekao kako ga je danas ujutro nazvao Veljko Ostojić te mu rekao da će podnijeti ostavku jer afera šteti Istri i stranci te da "hajku" ne može podnijeti.
 
– Želim se zahvaliti Ostojiću što je dobro napravio u Vladi, a mnogi su ga proglašavali kao najboljeg ministra. Bio je najstručniji za svoj resor – istaknuo je Jakovčić.

Dodao je također kako je Ostojić vrlo odgovoran te da je ponosan na Ostojićev čin.

 

Komentari

O autoru: Mia Njavro

Diplomirana novinarka i magistrica komunikologije. U slobodno vrijeme pišem, u radno vrijeme pišem. Prestala sam skupljati salvete, a najčešće se bavim temama od životne važnosti, kao što su filmovi, glazba i društveni mediji.

Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana