DuList PROMO

IDEJA ZA VIKEND Šetnja po Konavlima i objed u Đirona

Usred Grude smjestio se mali resto­ran Điron koji već uspješno djeluje od prosinca prošle godine.
Nadogradnja obiteljskog posla u cateringu, Bokaricama je bio logičan slijed pa su otvorili restoran medite­ranskog i tradicionalnog tipa. Điron privlači svojom toplinom i modernim ambijentom te podjednako oduševljava slučajne izletnike kao i vjerne goste. Uz starinske plakate stanovnika i Grude kako je nekada izgledala, zidove krase i minimalističke slike začina. Shabby chic komoda, imitacija starinske cigle na zidovima te masivni stolovi rav­nih linija su ukusno ukomponirani u moderan prostor.

Dok je menu sažet, on je istovremeno razvovrstan. Tako se mogu izdvojiti mesna jela poput bifteka u umaku od papra, ramsteka te omiljeno jelo naj­mlađih – pohanih pilećih prutića sa sezamom. Tko je naklonjen ribljim jelima, doći će na svoje sa zelenom pastom i gamborima te ribljim filetom brancina pripremljenom na mlinar­ski način. Điron u ponudi ima i rizot i pizze iz krušne peći od kojih ćemo istaknuti sočnu i hrskavu pizzu Điron pripremljenu s kukuruznim brašnom. Sladokusci će imati priliku isprobati domaći štrudel od jabuke i tortu od sira na posteljici od višanja.

Kako su Konavle odličan izbor za jed­nodnevan izlet tako je restoran Điron izvrsno mjesto za predahnuti i napuniti baterije te isprobati razna tradicionalna jela pripremljena na domaći način.

Pročitajte još

DOSTUPNIJA DUBROVČANIMA Butiga Je*s na Batali – originalnost je u detaljima

Dulist

SPREMNI ZA ZIMU Trattoria Sunset Beach predstavila novi meni

Dulist.hr

Ne propustite Design District u Dubrovniku – sajam namještaja za hotele, restorane i privatni smještaj

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija