Natrag
20.2.2019 14:34

facebook

twitter

google

rss

dulist

Ibrica počasni član Akademije

29.3.2012 @ 22:07 Dulist Zanimljivosti
2;2

Podijelite:

Nakon što je koncertom pod nazivom „Od Shakespearea do sevdaha“ zatvorio festival Sarajevska zima, Ibrica sprema koncert u zagrebačkoj Tvornici kulture koji će se održati 5. travnja ove godine.

Potom ga putevi opet vode u Sarajevo gdje će 20. travnja nastupiti na Gala koncertu u okviru manifestacije Dani BHAAAS-a (Bosansko-hercegovačko-američke akademije znanosti i umjetnosti), čiji je Ibrica odnedavno počasni član. Naime, odlukom Upravnog odbora Akademije Ibrica Jusić postao je počasni član ove akademije.

U pozivu koji je primio od Predsjedništva Akademije piše:
"Bila bi nam izuzetna čast da nam se kao počasni član pridružite u našoj Akademiji jer nosite bosansko-hercegovačke gene, a vaše sevdalinke su posebno otkrovenje za sviju nas. Vaš profesionalni opus je neograničen vremenom i prostorom i ujedinjuje sve najljepše iz našeg podneblja. A vremenom biste mogli sa našim mladim muzičarima podijeliti svoje nadahnuće i svoj nevjerojatni talent."

Svečani prijem će se obaviti na narednoj skupštini Akademije koja će se održati u Jacksonville, Florida, 19. listopada 2012.
 

http://youtu.be/gCo-9XGwvn8

Komentari

O autoru: Dulist


Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana