DuList INUrednički izbor

IBRICA JUSIĆ ZA DULIST: ‘Bond je otišao jutros. Kao da je znao da se rastajemo’

IBRICA JUSIĆ ZA DULIST: 'Bond je otišao jutros. Kao da je znao da se rastajemo'

Miješaju mi se osjećaji tuge i sreće. Bond je otišao jutros. Kao da je znao da se rastajemo, pogledavao me na svakom semaforu dok smo se vozili u veterinara gdje je trebao operirati tumor. Radostan je ušao u ordinaciju. Srce mu nije izdržalo anesteziju – ispričao je za DuList dubrovački glazbenik Ibrica Jusić koji se u srijedu oprostio od svog dugodišnjeg druga – Vagabonda.

Vagabond, odmilja Bond bio je Jusićev nezaobilazan pratitelj u šetnji, na kavi, koncertu. Kako ističe bio je izniman prijatelj te će teškog srca ući u novi dan bez njega.

– S Bondom se ispunio moj 50 godina dug san kad sam u Francuskoj poželio imati belgijskog ovčara. Ovo će biti prva noć bez njega nakon 11 godina, vjerojatno će mi doći sagnuti se i poljubiti ga u čelo. Bit će teško, ali ja sam srećom napravljen od takvog materijala da sve okrenem na pozitivu – rekao je Jusić koji se trenutno nalazi u Zagrebu.

Naime, već sutra u četiri sata popodne stiže novi član njegove obitelji – malena akita, odnosno japanski ovčar koju je odlučio nazvati Sumi.

– Adio! Pozdravi mi Grad! Vidimo se ovog ljeta na skalinima sa Sumi – poručio nam je za kraj.

Pročitajte još

[FOTO] DRŽAVNO PRVENSTVO Cavtatske mažoretke osvojile zlato i srebro!

Dulist

[FOTO] UZ DAN PLANETA ZEMLJE Dubrovački okoliš čistilo 170 volontera

Dulist

JOŠ JEDAN HIT GRUPE SILENTE ‘Sve da ima neki način’ među top 10 singlova domaće liste

Dulist