Natrag
20.2.2019 04:17

facebook

twitter

google

rss

dulist

I Zagrebačka ostaje bez parkinga!?

22.4.2013 @ 13:13 Mia Njavro Aktualno
4;4

Podijelite:

Ukoliko Zagrebačka nije pješačka, ukoliko Ulica Branitelja s onom zgradom nije pješačka, ne može se doći do Grada. Imamo uski krug Zagrebačkom i Ulicom branitelja,

zasad postoji samo uski krug za provlačit se – istaknuo je gradonačelnik danas okupljenim novinarima na predstavljanju novih prometnih rješenja Grada.

– Sad će kolnik biti tri metra prosječne širine, a autobusna stanica ide na Kapelicu, što se već danas radi. Autobus će ostaviti putnike točno pokraj Kapelice, te će se putnici i građani spustiti najljepšim skalinima u gradu, pješke do Starog Grada. Prije smo se kroz Zagrebačku provlačili. Danas se već radi, stavlja se sve novo – ističe gradonačelnik.

– Udaljenost od Ilijine glavice i garaže do Kapelice je 400 metara. Na trotoaru će pisati sljedeće: Kapelica – povijesna jezgra 200 metara, a od Ilijine Glavice je oznaka pješke 9 minuta. Iste oznake danas se stavljaju na Ulicu Ante Starčevića i Hebrangovu od Gruške škole. Putokazi će biti svakih 200 metara i označavati koliko je to pješke hoda – naglasio je gradonačelnik.

Dok je gradonačelnik objašnjavao nova prometna rješenja, iz jednog auta čuli su se povici: Laže, laže!

Komentari

O autoru: Mia Njavro

Diplomirana novinarka i magistrica komunikologije. U slobodno vrijeme pišem, u radno vrijeme pišem. Prestala sam skupljati salvete, a najčešće se bavim temama od životne važnosti, kao što su filmovi, glazba i društveni mediji.

Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana