DuList IN

I Perica Bukić na Jugovom domjenku

I Perica Bukić na Jugovom domjenku

Jugovi prvotimci, ali i bivši igrači – legende kluba, treneri, čelni ljudi kao i sponzori i prijatelji najtrofejnijeg dubrovačkog sportskog kolektiva okupili su se u srijedu navečer u hotelu Lero na Božićnom domjenku.

– Zajedništvo generacija koje su dio svog života utkali u uspješnu povijest ovog kluba temelj su današnjih i budućih Jugovih uspjeha – rekao je predsjednik kluba Jug CO Ivo Pavličević osvrnuvši se na rezultate u 2011. godini i klupske ambicije – borbu za sva tri trofeja Kup, Prvenstvo i Jadransku ligu kao i ulazak u Final four.

– Nema imperativa za 100 postotno osvajanje svih ciljeva, ali ne bi bilo pošteno zatajiti da je nedavni poraz u finalu Kupa protiv Mladosti bio vrlo neugodan. Bilo bi puno ljepše da smo ovu kalendarsku godinu završili sa dva trofeja, ali nas to ne smije sputati u nastavku natjecateljske sezone – rekao je Pavličević, te pozvao sve navijače da ih prate na svakoj domaćoj utakmici, bez obzira na ime protivnika.

– Tako se pokazuje ljubav prema našem klubu  – naglasio je Pavličević.

Na domjenku su promovirane i klupske akcije koje je Uprava pokrenula u cilju omasovljenja članstva kako bi se što veći broj Dubrovčana osjećao članom Jugove obitelji. Napravljena su dva projekta i to članske iskaznice, kao i pretplatničke iskaznice za 2011./2012. sezonu.  

U ime Grada Dubrovnika Jugovom Božićnom domjenku nazočili su predsjednica Gradskog vijeća Olga Muratti te pročelnik Miho Katičić, Maro Kapović i Alen Bošković predsjednik i tajnik Dubrovačkog sportskog saveza, kao i tajnik Zajednice športa Dubrovačko-neretvanske županije Ivo Dragić. Jugovoj proslavi pridružio se i Perica Bukić dopredsjednik HVS-a, a koji je na početku ove sezone opet zaigrao u kapici Mladosti.

Pročitajte još

[VIDEO] Silente objavio novi singl. Sviđa li vam se?

Dulist

AKTIVNA HRVATSKA U DUBROVNIKU Jelena Atabeyki predstavlja svjetske hit vježbe za lice

Dulist

PUTOPIS IVANE PAVLIĆ PAVLINA Tajland – centar seks turizma i zemlja anđela

Dulist