Sport

I ove godine turnir na “Malom Wembleyu”

I ove godine turnir na "Malom Wembleyu"

I ovo ljeto turnir na malih barica ‘Montovjerna 2013.’ ponovno otvara svoja vrata, ukupno 21. godinu zaredom.

Popularni teren ‘’mali Wembley’’ (na dnu naselja Čokolino) u potpunosti je spreman za nova uzbuđenja, ali i rekorde. Prošle godine na turniru su nastupile rekordne 64 momčadi što do sada nije zabilježeno na niti jednom turniru u Županiji.

Turnir na malih barica 'Montovjerna 2013' započet će u ponedjeljak, 1. srpnja. Ždrijeb parova održat će se u nedjelju, 30. lipnja s početkom u 20 sati kada je ujedno i posljednji sat prijava momčadi.

Uplata po momčadi je 500 kuna, a nagradit će se najbolje tri momčadi; prvoplasirana će osvojiti 5.000 kuna i pokal, drugoplasirana 3.000 kuna i pokal te trećeplasirana momčad 1.500 kuna i pokal. Uz prve tri najbolje plasirane momčadi, najbolji pojedinci turnira biti će nagrađeni sa peharom (najbolji strijelac, najbolji igrač, fair-play momčad te najbolji pojedinac za najveću borbenost za turniru (pokal 'Hrabro srce').

Na turniru mogu sudjelovati svi od 14 do 77 godina. Prema propozicijama natjecanja igrati će se 3+1, vremenski 2×15 minuta, a od osmine finala turnira 2×20 minuta. Svaka momčad može prijaviti maksimalno deset igrača što je bio slučaj i proteklih godina.

Što se tiče sustava natjecanja, trajanje turnira ovisi o broju prijavljenih momčadi. U slučaju rušenja rekorda prema dogovoru organizatora turnir će krenuti sa novim sistemom natjecanja, a u suprotnom, ljubitelji malog nogometa uživati će puna četiri tjedna u vrhunskim futsal potezima. Pravdu će i ove godine dijeliti 'vječne zviždaljke' turnira, Marino Beletić i Dean Delevski koji su već dugi niz godina nerazdvojni, ali i najbolji sudački par.

Prijave momčadi se primaju u prostorijama ASD Montovjerna svakoga dana od 10-13 i 18-23 sata, dok sve informacije vezane za turnir možete dobiti na tel. 099/3504-124. Amatersko sportsko društvo Montovjerna već četvrtu godinu uzastopno, na svojim službenim stranicama, svim momčadima osigurava jedinstveno praćenje turnira.

Naime, i ove godine, turnir će na stranici  www.asdmontovjerna.com biti online što znači da će svi zainteresirani u svakom trenutku biti u mogućnosti pogledati sve rezultate, raspored utakmica, tablice te popis igrača svake momčadi.

– Što čekate, prijavite se već danas i postanite dio najvećeg turnira u Županiji! – pozivaju s Montovjerne.

Pročitajte još

[FOTO] PARSKI GO Održano 25. Europsko prvenstvo u Dubrovniku

Dulist

Piturima gradonačelnik čestitao osvajanje duple krune

Dulist

Pituri osvojili Kup Hrvatske!

Dulist