Sport

I ove godine triatlonska avantura na Korčuli

I ove godine triatlonska avantura na Korčuli

Grad Korčula 27. travnja će ugostiti natjecatelje i navijače na ovogodišnjem, trećem po redu Izazovu Marka Pola, triatlonskoj avanturi u organizaciji Grada Korčule, korčulanske Turističke zajednice i Triatlon kluba Split.

Osim utrka i natjecateljskih disciplina namijenjenih licenciranim i rekreativnim natjecateljima, Izazov Marka Pola će ujedno biti i domaćin Ekipnom prvenstvu Hrvatske i Otvorenom prvenstvu Korčule u Olimpijskom triatlonu (1500 m plivanje – 40 km bicikl – 10 km trčanje).

U sklopu olimpijskog triatlona organizirat će se i humanitarna utrka 'Veliko srce' na 10 kilometara s ciljem promoviranja zdravog načina života i promoviranja udruge Korčulansko – Pelješko srce.

Poseban naglasak je također stavljen na sudjelovanje mladih i djece. Tako je dio programa i ovogodišnjeg natjecanja namijenjen međuškolskim natjecanjima u duatlonu i triatlonu  te onim najmlađima u štafetnom trčanju.

Program, zastupljene natjecateljske discipline, prijave te ostale podrobnije informacije dostupne su putem stranice www.marcopolochallenge.korcula.hr, a za dodatne informacije i upite  moguće je obratiti se putem e-mail adrese  info@mpc.korcula.hr.

Pročitajte još

Pituri osvojili Kup Hrvatske!

Dulist

Jakov Bjeloš, Marino Maslać i Bruno Šimunović u dresu Hajduka osvojili međunarodni turnir

Dulist

HRVATSKI KUP STOLNOG TENISA ‘Pituri’ pobjedom protiv zagrebačkog Marathona prošli u finale

Dulist