Natrag
17.2.2019 21:13

facebook

twitter

google

rss

dulist

I ove godine triatlonska avantura na Korčuli

14.3.2013 @ 8:36 Baldo Marunčić Sport
2;2

Podijelite:

Grad Korčula 27. travnja će ugostiti natjecatelje i navijače na ovogodišnjem, trećem po redu Izazovu Marka Pola, triatlonskoj avanturi u organizaciji Grada Korčule, korčulanske Turističke zajednice i Triatlon kluba Split.

Osim utrka i natjecateljskih disciplina namijenjenih licenciranim i rekreativnim natjecateljima, Izazov Marka Pola će ujedno biti i domaćin Ekipnom prvenstvu Hrvatske i Otvorenom prvenstvu Korčule u Olimpijskom triatlonu (1500 m plivanje – 40 km bicikl – 10 km trčanje).

U sklopu olimpijskog triatlona organizirat će se i humanitarna utrka 'Veliko srce' na 10 kilometara s ciljem promoviranja zdravog načina života i promoviranja udruge Korčulansko – Pelješko srce.

Poseban naglasak je također stavljen na sudjelovanje mladih i djece. Tako je dio programa i ovogodišnjeg natjecanja namijenjen međuškolskim natjecanjima u duatlonu i triatlonu  te onim najmlađima u štafetnom trčanju.

Program, zastupljene natjecateljske discipline, prijave te ostale podrobnije informacije dostupne su putem stranice www.marcopolochallenge.korcula.hr, a za dodatne informacije i upite  moguće je obratiti se putem e-mail adrese  info@mpc.korcula.hr.

Komentari

O autoru: Baldo Marunčić

Diplomirani novinar i magistar struke odnosa s javnošću sa žutim pojasom iz karatea. Fanatik trivije, šahovski kibicer i zaljubljenik u ukusnu domaću hranu i svoj Grad. Ne podnosi nepravdu i smatra kako novinarstvo treba biti oružje protiv te nepogode.

Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana