Zanimljivosti

I Ombla u sedam riječnih čuda!

I Ombla u sedam riječnih čuda!

Eko-Omblići pozvani od WWF, svjetske organizacije za zaštitu prirode, na sudjelovanje u programu "Mjesec hrvatskih rijeka" na manifestaciji "7 riječnih čuda", koju će Omblići održati na Ombli.

                  

-Prošli tjedan  su nas nazvali predstavnici WWF-a, svjetske organizacije za zaštitu prirode i još poslali e-mailom pozivnicu  da sudjelujemo na manifestaciji "Mjesec hrvatskih rijeka" u periodu od 17. lipnja do 14. srpnja, što je zaista velika čast za naše mlade Eko-Ombliće koji slijedeće godine obilježavaju  15 godina postojanja – ističu Eko Omblići.

– Pozivamo Vas da se pridružite održavanju WWF-ovog događaja pod nazivom "Month of Croatian Rivers" povodom ulaska Hrvatske u Europsku uniju, s ciljem promocije sedam Hrvatskih rijeka (Neretva, Ombla, Zrmanja, Sava, Dunav, Mura i Drava) kao sedam riječnih čuda koje Hrvatska donosi Uniji. S nadom da ćete nam se pridružiti u proslavi hrvatskih rijeka i da ćemo uspješno surađivati – dio je poziva iz WWF-a.

– Sudjelovanje  na ovoj manifestaciji smo odmah potvrdili  i već smo predložili naš performance  krajem lipnja 2013. kod  slapova Omble pod nazivom "Rijeka Ombla- zauvijek!" ili  "River Ombla -forever!" – ističu Eko Omblići.
         
 

Pročitajte još

NA DANAŠNJI DAN Prije 150 godina rođena Ivana Brlić Mažuranić

Dulist

U Dubrovniku se održava 25. Europsko prvenstvo u parskom gou

Dulist

KAZNE I DO 13 TISUĆA EURA Fina upozorava na obavezu slanja važnih dokumenata

Dulist