Zanimljivosti

I Niko Šalja čistio porat!

Kandidat za gradonačelnika Dubrovnika koalicije SDP-HSU-BDSH Niko Šalja sa suradnicima je jutros sudjelovao u akciji čišćenja podmorja u gradskoj luci.

Akciju su povodom Dana planete Zemlja organizirali Gradski kotar Grad, Ronilački klub „Dubrovnik“ i Turistička zajednica grada Dubrovnika.
– Dali smo ruke u čišćenju smeća u gradskom portu. Iako se akcije redovito provode svake godine se izvuče dosta otpada stoga su ove akcije uvijek dobrodošle i potrebne – istaknuo je Šalja te zahvalio organizatorima i 'Čistoći', koja je osigurala kante za odvoz smeća.

 Amir Brkić, vijećnik gradskog kotara Grad, pripomenuo je kako je akcija bila teška – ronioci kluba 'Dubrovnik'  izronili su u svega nekoliko sati iz gradskog prota preko tone otpada, od raznih guma, stakla pa sve do barske stolice.

Nakon akcije čišćenja Šalja je ispred Sponze nastavio prikupljati potpise potpore građana. Podršku kandidaturi iskazali su brojni sugrađani, među njima i protukandidatkinja i bivša gradska vijećnica Marija Delija, nositeljica nezavisne liste.
 

Pročitajte još

Putin od Hrvatske traži povrat vrijednih slika, evo što su mu poručili iz Ministarstva kulture

Dulist

Obožavatelji ‘Igre prijestolja’ bijesni, peticijom traže ponovno snimanje zadnjih epizoda

Dulist

ŽELJEZNICOM PO KONAVLIMA Zavirite u fascinantni svijet Pera Šiše

Dulist