Natrag
22.2.2019 21:43

facebook

twitter

google

rss

dulist

I na ovo će se potrošiti 50 milijuna

2.12.2013 @ 21:17 Mia Njavro Zanimljivosti

Podijelite:

MUP, MORH, ministarstva… Ukupno 35 državnih institucija u iduće četiri godine potrošit će oko 50 milijuna kuna za nabavu, servisiranje i čuvanje automobilskih guma.

Državni ured za središnju javnu nabavu raspisao je natječaj kojim traži najpovoljnije ponuđače za nabavku ukupno 49.944 gume za službene automobile, motocikle, terenska vozila, strojeve, ali i autobuse, piše Večernji.hr.

Vrijednost nabave procijenjena je na 41,5 milijuna kuna (bez PDV-a). S najboljim ponuđačima planiraju potpisati okvirni sporazum na četiri godine tijekom kojih od pobjednika natječaja traže punu uslugu. Osim same kupnje gotovo 50 tisuća guma, pobjednik natječaja obvezan je pružiti i usluge isporuke guma, vulkanizerske usluge, mora se pobrinuti za zbrinjavanje istrošenih guma, ali mora osigurati i takozvane “hotele za gume” – prostorije u kojima će se čuvati ljetni, odnosno zimski setovi guma.

Više pročitajte ovdje.
 

Komentari

O autoru: Mia Njavro

Diplomirana novinarka i magistrica komunikologije. U slobodno vrijeme pišem, u radno vrijeme pišem. Prestala sam skupljati salvete, a najčešće se bavim temama od životne važnosti, kao što su filmovi, glazba i društveni mediji.

Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana