DuList IN

I Kupari se pridružuju pjevačkom natjecanju Konovizija 2020.

Nakon Mokošice, koja je nastupila na Konoviziji 2019., tradiciju gostujućih mjesta na konavoskom pjevačkom natjecanju mjesta i sela nastavit će Kupari.

Odluka da će predstavnik idućeg gostujućeg mjesta, u skladu s odlukom organizacijskog odbora Konovizije da kroz glazbu i pjevanje spaja Konavle s ostalim dijelovima naše Županije, doći iz Župe donesena je još u lipnju, a izbor predstavnika susjedne općine prepušten je uredništvu portala ŽupaNet.

Nakon prikupljenih prijava uredništvo ŽupaNeta se odlučila za prijavu iz Kupara pa će mjesto koje je svoje ime dobilo po nekadašnjoj proizvodnji opeka i crijepa – koje se i danas u našim krajevima nazivaju ‘kupama’, biti jedno od 16 mjesta koje će se boriti za titulu pobjednika Konovizije 2020.

Kupari su tako prvo potvrđeno mjesto koje će nastupiti na Konoviziji 2020., a imena ostalih 15 mjesta i sela koji će nastupiti 21. veljače 2020. u Kristalnoj dvorani Doma kulture na Grudi bit će objavljena u petak 8. studenog, a predstavljanje samih kandidata na rasporedu je tijekom siječnja i veljače 2020.

Pročitajte još

LUKSUZNE JAHTE U GRUŽU Uplovila i Ecclestoneova ‘Petara’

Dulist

ĐIR STRADUNOM Osmijesi pod ombrelama

Zvonimir Pandža

[FOTOGALERIJA] Lijep i kad je okupan kišnim kapima

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija