DuList IN

I Jugaši pjevali božićnu pjesmu!

I Jugaši pjevali božićnu pjesmu!

Vaterpolisti Jug Croatia osiguranja sudjelovali su u snimanju božićne pjesme i spota 'Sretan Božić, Grade moj' autora Vicka Dragojevića.

Ovu pjesmu izvest će mnogi poznati Dubrovčani, a Jugaši ističu kako im je bila iznimna čast sudjelovati u ovom projektu Dubrovačke televizije.
Iako su sinoć u Splitu odigrali utakmicu 10. kola Triglav jadranske vaterpolske lige, pobijedili POŠK-a 12:4 i vratili se u Grad kasno navečer, Marko Macan, Hrvoje Benić, Marko Bautović i Nino Blažević su sa velikim zadovoljstvom sudjelovali u snimanju pjesme i spota.

– Odlično iskustvo. Nešto sasvim drukčije od onoga čime se mi bavimo – kazao je Marko Macan nakon što su svoju dionicu pjesme Jugaši snimili iz prve.

Zanimljivo je bilo gledati kako su se snašli u ulozi pjevača. Ispočetka mala nelagoda, ali već nakon prvih taktova oduševili su ekipu ton majstora koji su ih snimali.

– Nije mi bilo svejedno, ali dali smo sve od sebe. Drago mi je da smo dobili priliku i na ovaj način čestitati Božić našim sugrađanima. No, pred nama je važna utakmica četvrtfinala Kupa RH s Mornarom. Sav fokus će biti usmjeren ka tom susretu jer pravu čestitku našim navijačima mi možemo pružiti samo iz bazena – kazao je po završetku uspješno odrađene role pjevača Hrvoje Benić.
 

Pročitajte još

[FOTO] DRŽAVNO PRVENSTVO Cavtatske mažoretke osvojile zlato i srebro!

Dulist

[FOTO] UZ DAN PLANETA ZEMLJE Dubrovački okoliš čistilo 170 volontera

Dulist

JOŠ JEDAN HIT GRUPE SILENTE ‘Sve da ima neki način’ među top 10 singlova domaće liste

Dulist